دوست عزیز یه نکته رو براتون روشن کنم . . .
ما یه RAM داریم و یه ROM
RAM به حافظه با قابلیت دسترسی تصادفی (در اصطلاح به آن رم میگن) یک نوع محل ذخیره اطلاعات در کامپیوتر هست, که به کمک h,ن میai به اطلاعات در هر زمانی بدون در نظر گرفتن موقعیت فیزیکی و ترتیب اونا، دسترسی داشت. دادههای موجود در RAM قابل پاک شدن و جایگزینی با دادههای دیگر هستند و هر نوع وقفهای در جریان برق رایانه، موجب از بین رفتن دادههای موجود در RAM میشه. استفاده از این نوع حافظهها، برای نگهداری موقت اطلاعات تا زمان پردازش یا انتقال نتایج به بیرون از رایانه و یا ذخیره در حافظههای جانبی هست.(همون RAM کامپیوتر که رو مادربر قرار میگیره مثل KingSton-G.SKIL-Corsair ...)
ROMکه کارت حافظه یا کارت فلش یک حافظه فلش الکترونیکی دستگاه ذخیرهسازی اطلاعات است که برای ذخیره و انبارکردن اطّلاعات دیجیتالی به کار میره. اینها معمولا در بسیاری از دستگاههای الکترونیکی از جمله دوربینهای دیجیتالی، تلفن همراه، لپتاپها، دستگاه پخش صوتی دیجیتال و کنسول بازی استفاده میشن. کارتهای حافظه کوچک اند و امکان نوشتن و پاک کردن چندبارهٔ اطلاعات در آن وجود داره و بدون نیاز به برق اطلاعات را حفظ میکنن. انواع آن ها بر حسب سایز به MicroSD، MiniSD, SD تقسیم می شوند. همچنین بر حسب ظرفیت ذخیره سازی نیز پسوند HC و XC به آن ها اضافه می شه.
خوب شما وقتی میگی رمش رو بشه اضافه کرد :
1.اگر منظورت RAM باشه که نمیشه تو تبلت افزایشش داد !!!
2. اگر منظورت ROM هست که هر حجمی که خاصتی رو میتونی بخری از 2GB تا 64GB و 128GB
و در اخر اینکه من نظر خوبی روی این مدل سامسونگ دارم
Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition 3G - 16GB
Bookmarks