سلام تبلت تا حداکثر 750 میخوام و چند مدل خودم انتخاب کردم ولی هر کدوم به دلایلی نتونستم بگیرم .
سایزش 7 یا 8 باشه مهم نیست و برای من کیفیت ساخت خیلی خوب و باطری قوی و کیفیت صفحه ی بالا خیلی مهمه . نمیخوام نور و کیفیت صفحه ماست باشه - تاچ قوی (مثل لنووها نباشه که تاچشون با مشت کار میکنه )
3G حتما داشته باشه و قابلیت مکالمه مهم نیست - کیفیت دوربین مهم نیست - کیفیت صفحه خیلی خوب باشه(حداقل در حد جی پد 8 با تراکم 189 یا فون پد 8 fe 380) - حاشیه دور صفحه کم و ظاهر خوب باشه - باطری خیلی خیلی مهمه باید قوی باشه - OTG حتما ساپورت کنه و قابلیت اتصال موس میخوام داشته باشه - اندرویدش حداقل 4-4-4 اگر قابلیت ارتقا داشته باشه خوبه (مثل G pad).
اندرویدش قابلیت Multi Window هم اگر داشته باشه عالیه .
G pad 7 : سیم کارت خور پیدا نکردم .
G pad 8 : مدل 3G پیدا کردم ولی فروشنده مهلت تست نمیداد و فقط گفت گارانتی داره که اونم مدیاپردازش بود اصلا خوب نیست و توی نت هم سرچ کردم اکثرا ناراضی بودن .
FonePad fe380 : با توجه به اینکه مدلهای پایین تر ایسوس مثل 375 و ... را هرکس خریده میگه پرز میگیره و باطریش در طولانی مدت خراب میشه - کیفیت ساختش خوب نیست و بلندگو هاشون خراب میشه و اکثرا به گارانتی احتیاج پیدا میکنن در خریدش شک کردم .
یکی از همکارام هم یک مدل ایسوس خرید بعد 2 هفته بلندگوهاش کلا خراب شد داد گارانتی تعویض کردن .
از هر نظر جی پد مدل سیم کارت خور برام مناسب بود باهاش کار کردم پسندیدم ولی حیف شد گارانتی و پشتیبانی درست حسابی نداره .
دوستان مشخصات تبلت ها را میدونم و بیشتر نیازمند مشاوره ی تخصصی در بحث قابلیت ها و کیفیت ساخت هستم . اگر مطمئن بشم ایسوس اون مشکلات را نداره احتمالا بخرمش ولی اینطور که میبینم تبلت های ایسوس بر خلاف لپتاپ هاش جالب نیستن .
در ضمن کاربرد من بیشتر فیلم دیدن و موزیک گوش دادن و وبگردی هست . یعنی ممکنه چند تا کاری که گفتم را با هم انجام بدم و نمیخوام هنگ کنه .
اصلا بازی نمیکنم .
در آخر من قصدم خرید یک تبلت با کیفیته که حداقل 2 سال داشته باشم . بخاطر همین حتی حاظرم یکم صبر و بیشتر هزینه کنم یک چیز خوب بگیرم که پشیمون نشم .
نمیخوام تبلتی بگیرم که بعد پشیمون بشم و به هر کس بگم در جواب بگه نسبت به پولی که دادی خوبه و این چیزا .
حالا لطفا نظرتون را بگید .
Bookmarks