D J V A H I D (09-03-09), ojo0be (21-01-09), reza76622201 (28-07-09)
जीवन एक धोखा है.
D J V A H I D (09-03-09), ojo0be (21-01-09), reza76622201 (28-07-09)
مثل هميشه. خيلي خيلي ..... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط ojo0be در تاریخ 24-01-09 انجام شده است
-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-
|
آقا داغ داغ چطوره::
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
जीवन एक धोखा है.
ashkan.h (25-09-10), D J V A H I D (09-03-09), K A S R A (09-03-09), ojo0be (09-03-09)
عکس ها واسه من نمی یاد. فک کنم ف ی ل ت ر ه .
بسیار عالی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید البته اگه یه خورده موهاشو (اون عکس بزرگه) از حالت شکننده در بیاری دیگه توپه توپ میشه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ramin_Zero1818 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون وحيد جان...
آره راست ميگي ....
آخه ميدوني من خودم اون عكس بزرگرو رو از يه عكس ديگه جدا كردم كه خيلي بد جدا شده بود من دقت كردم بهتر از اين نشد...
ممنون از راهنماييت..
जीवन एक धोखा है.
D J V A H I D (09-03-09)
يكي ديگه...
जीवन एक धोखा है.
D J V A H I D (09-03-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ramin_Zero1818 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رامین جان ببخشید که انتقاد میکنم... این صرفا فقط به خاطر کیفیت کار خودته !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این عکس هم خوب برش نخورده !!! از اطراف بازوهاش و روی شونش معلومه ...!!! فکر میکنم اگه کمی با حوصله تر انجام بدی و جلوی لرزش رو بگیری نتیجه بهتر میشه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درکل مجموعه کارات عالیه ...من همش رو نگه داشتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ashkan.h (25-09-10), Labyrinth (09-03-09), Ramin_Zero1818 (09-03-09)
|
حتما وحيد جان...
ايندفه بيشتر ميدقتم...
जीवन एक धोखा है.
D J V A H I D (09-03-09)
بچه ها اين چطوره؟؟؟
تازه كشيدم...
जीवन एक धोखा है.
Extreme (28-07-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks