Ramin_Zero1818 (29-02-12)
|
سلام
مبارکت باشه
معمولا کمپرس میشن!
سایز ابتدایی حدودا 2گیگی کمپرس میشه تا تو cd جا بگیره
البته اینکه تمامی نسخه ها اینطور باشن رو نمیدونم ولی تقریبا تمامی نسخه هایی که من نصب کردم تا کنون از 700 تا 900 مگ دیکمپرس شدن به 1.5 گیگ یا بیشتر!
شما همون 900مگی رو دانلود کن البته قبل دانلود ریویوهاشم بخونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گاهی سکوت بلندترین فریاد است
و زمان صادق ترین قاضی...
پس در درگاه زمان سکوت میکنیم
شاید
حکمی به نفع ما صادر شود
Ramin_Zero1818 (29-02-12), ravegoat (29-02-12), X62 (29-02-12)
می تونی یه لینکی هم بدی که میدونی خوبه
می ترسم دانلود کنم آخرش یا فایل خراب باشه یا...
هم وقتم بره هم پولم
Adobe Photoshop CS6 13.0 Pre Release لینک مستقیم با حجم 1.7G، ولی دانلود نرم افزار با چنین حجمی به صرفه نیست بهتره یکی دیسکشو بخریکد:http://www.softgozar.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=1172&Title=Adobe%20Photoshop%20CS6%2013.0%20Pre%20Release
و زمان صادق ترین قاضی...
شاید
حکمی به نفع ما صادر شود
Ramin_Zero1818 (29-02-12), ravegoat (29-02-12), X62 (29-02-12)
CS6 نسخه نهاییه؟ تایپ فارسی هم میشه درش کرد؟
Pre Release یعنی چی؟
CS6 نسخه بتا هستش هنوز ریلیز نشده...
اگه می خوای دانلود کنی این نسخه رو بگیر...
آخرین ویرایش توسط Ramin_Zero1818 در تاریخ 01-03-12 انجام شده است
जीवन एक धोखा है.
|
واقعا از پاسخگویی هر دوی شما ممنونم.
عذر می خوام . این نسخه قابلیت تایپ فارسی رو توش داره؟ یا باید نسخه ME استفاده بشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ramin_Zero1818 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید نسخه me استفاده شه، برای این نسخه هم میتونید از فارسی ساز مریم استفاده کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X62 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از لینک پست 6 استفاده کنید
و زمان صادق ترین قاضی...
شاید
حکمی به نفع ما صادر شود
یعنی شما می فرمایید با فارسی ساز مریم مشکل نوشتن فارسی در فوتوشاپ حله، درست متوجه شدم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط designme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جهت شیر فهم شدنم و حساسیت روی میزان داونلودی که برام مونده می پرسم.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks