2sib (08-04-08), Armin-N (08-04-08), leili1 (09-04-08), M A H R A D (08-04-08)
دوستان عزیز سلام :
بعد از گفتگویی که با شهریار داشتم درمورد آپلود فایل در سرور و ... به نتایجی رسیدیم که گفتم یکمیش رو بگم ( شهریار فقط یکمش رو میگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
درحال حاضر قراره در هر فایلی که آپلود میشه یک آدرس فرم و یک لوگو باشه ( نمونه )
در حال حاضر از دوستان درخواست میکنیم ما رو در طراحی لوگوی داخل فایل یاری کنند ( جایزه هم داره )
توضیحات اضافه رو دیگه باید خود شهریار بگه که لوگو چه ویژگی هایی باید داشته باشه و ...
فقط این رو بگم جایزه رو من اهدا میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و اصلا چیز قابل داری نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به امید روزی که پی سی نتورک به قله ها ... برسه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2sib (08-04-08), Armin-N (08-04-08), leili1 (09-04-08), M A H R A D (08-04-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
کار زیباییه
مثل کمیاب آنلاین که همه فایلهایی که واسه دانلود میزاره زیپ میکنه و لوگوش رو میذاره توشون
عالیه
कभी हार
سايز 300 در 300 يا 400 در 400 باشه و حتي المقدور حجم كمي داشته باشه كه باعث افزايش حجم فايل دانلودي نشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ZeroX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از شما و ساير دوستاني كه زحمت ميكشند .
شهريار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
سلام...
كار خيلي جالبيه!
موضوعش هم فقط بيانگر و تبليغ پي سي نتورك باشه ديگه؟؟
نشه!ه كه باعث افزايش حجم فايل دانلودي بشه .
कभी हार
شرمنده اشتباه تايپي بود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PSLover برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببين سعيد جان پي سي نتورك نه دقيق كار مهمي كه ما توي جاهاي مختلف هم داريم ايجاد طرح هايي هست كه بتونه يگانگي شهر سخت افزار و پي سي نتورك را ايجاد كنه . هر دو بايد بشه .
بله يك معرفي و تبليغ باشه يك كپي رايت معلوم باشه و دوم هم تبليغ كار هست .
ممنون
شهريار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
عضو VIP شهرسختافزار
کار جالبی هست.
منم دست به کار میشم
जीवन एक धोखा है.
|
|
اصلا انتظار نداشتم که از روی این موضوع به سادگی بگذرید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اشکالی نداره ما هم خدایی داریم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خودم درست کردم و همین رو برای لوگوی فایل قرار میدم
برای دیدن سایز اصلی فایل روی تصویر زیر کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M A H R A D (10-05-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks