leili1 (18-10-08), Ramin_Zero1818 (16-10-08), saeed25 (16-10-08)
اقا سعید من گرفتم و با پسوند png سیو کردم مشکلی نداشت
ببین احیانا درایوی که ویندوز رو داخلش نصب کردی فضای خالی داشته باشه اگه فول باشه error میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
leili1 (18-10-08), Ramin_Zero1818 (16-10-08), saeed25 (16-10-08)
عضو VIP شهرسختافزار
فایل رو گرفتم ولی هیچ مشکلی پیش نیومد شما جایی که سیو میکنی را عوض کن
जीवन एक धोखा है.
کاربر شهرسختافزار
Ramin_Zero1818 (17-10-08)
کاربر شهرسختافزار
ببینید......برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ramin_Zero1818 (17-10-08)
عضو VIP شهرسختافزار
اینو دیگه من سر در نیاوردم::..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
जीवन एक धोखा है.
saeed25 (17-10-08)
مشکلت جلل خالق برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دو حالت بیشتر نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکی اینکه فایلت مشکل داره که اونو ما چک کردیم از اون نیست برای ما درست سیو میشه
یکی دیگه مشکل از پی استه
همونی که امین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید گفت درایوی که پی اس نصبه توش فضا خالی نداره
غیر این چیزه دیگه یی نمی تونه باشه
حتما دقت کن جایی اشتباه نمی کنی اینم یه دفعه دیگه چک کن
اگه نشد پی اس پاک کن دوباره نصب کن
دوباره اگه نشد کلا ویندوزو پاک کن دوباره بنصب (من خودم یه دفعه به یه ارر سی ریش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تو فوتوشاپ برخوردم هیچ جور
درست نشد ویندوزو دوباره نصب کردم درست شد)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
****CTRL +K
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه چیز دیگه مد رنگیت رو چیه ؟؟
کاش ! قلبم درد تنهايي نداشت سينه ام هرگز پريشاني نداشت
کاش! برگهاي آخر تقويم عشق حرفي از يک روز باراني نداشت
کاش! مي شد راه سخت عشق را بي خط پيمود و قرباني نداشت
my weblog
Amin Boy 20 (18-10-08), Ramin_Zero1818 (18-10-08), saeed25 (18-10-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
دروود
سپاس شما گرامیان...
اما من روی یک سیست دیگه ای هم امتحان کردم،مشکلم حل نشد که نشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مد رنگو نمی دونم..اما من هم رو سیستم خودم و هم رو یه سیستم دیگه،تمام دراو ها رو چک کردم...
می دونید یه چیزی کشف کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید شایدم مرتبط نبباشه و مسخره باشه ها...اما من چند بار برای اینکه مطمئن شم تست کردم،فهمیدم که اگه تعداد لایه ها یا یشپ ها،از یه چنتایی بالا تر بزنه،این ارور رو میده!مثلا فایهایی رو که از یه شیپ استفاده م یکدم و راحت سیو می کرد!!!!
اما یه چیز دیگه!من از نسخه Portable فتو.شاپ 10 استفاده می کنم..احیانا از این نیست؟؟
امروزم یه مشکل جدید...
دیگه اون شعاع مال شیپی رو که می خوایم بکشیم بیشتر از 13.899 نمی کشه....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن،طبق اون عکسی هم که گذاشتید درایو رو کردم D اما باز هم همون ارور!!!!
کاربر شهرسختافزار
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks