عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نمونه کار:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید رمز فایل:pcnetwork.ir
منبع
قبل از دانلود آموزش براش های زیر را دانلود کنید:
براش1
براش2
براش3
براش4
آخرین ویرایش توسط Ramin_Zero1818 در تاریخ 11-02-08 انجام شده است
जीवन एक धोखा है.
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
जीवन एक धोखा है.
عضو VIP شهرسختافزار
دوستان منتظر کار شما هم هستیم
जीवन एक धोखा है.
سلام.
مرسي رامين عزيز.
آموزش خيلي خوبيه.
وقت كنم منم نمونه ميزارم.
بسیار عالی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نمونه كار:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید رمز فايل:pcnetwork.ir
منبع
قبل از دانلود آموزش عكس و براش ها را دانلود كنيد
براش1
براش2
عكس ابري
जीवन एक धोखा है.
|
|
بسيار زيباست!
دستت درد نكنه رامين جان!
من عاضق اين والپيپر ها هستم.
ممنون.
عضو VIP شهرسختافزار
سعید جان من هم خیلی این والپیپر ها رو دوست دارم.
در آینده باز هم آموزش ها رو میزارم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
जीवन एक धोखा है.
عاليه ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نمونه کار:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید رمز فایل:pcnetwork.ir
منبع
قبل از دانلود آموزش براش های زیر و عکس را دانلود کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
براش1
براش2
براش3
براش4
عکس آسمان ابری
जीवन एक धोखा है.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks