بله تکنولوژی های CCD,SuperCCD,APSCMOS و بخصوص DSLR و همچنین 3CCD در این دوربین هاحرف اول را میزنندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط leili1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی منظورم من این بود که تصاویری تو اینترنت هست با اینکه ابعاد کوچکی دارند ولی کیفیت فوق العاده بالایی نسبت به عکس هایی که با دوربین های معمولی من H9 داره با اینکه ابعاد تصویری که توسط دوربینم میگیرم بالاتر هست
راه حلی برای کاهش ابعاد تصویر ولی افزایش کیفیت اون نیست ؟
فکر کنم باید یک فیلتری باشه که در بین پیکسل ها یک گرادیان ایجاد بکنه تا تصویر بهتره داشته باشیم
یک تابع مشتق گیر فکر کنم راه بندازش اینطور نیست ؟
ابدا این حرف شما را قبول ندارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PSLover برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما خیلی با نمک صحبت می کنید خدا را چه دید شاید یکی خودشه چسبونده بود به بیلبورد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط leili1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درسته ولی من برای طراحی استند که ابعادش در حدود 2 در 0.5 هست لازم دارم و متاسفانه استندها از نزدیک هم نباید افت کیفیت داشته باشند
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks