این کار برای چند ماه مونس من بود!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط leili1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اگر لطف کنید من عکسه دسکتاپتونو میخام (همون که تو وبلاگتونه)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط یک غلط املایی متاسفانه خرابش کرده!
lonley به جای lonely
متاسفانه چند غلط گرامری وجود داره:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط leili1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی فعل رو به صورت منفی میارید باید از Anybody استفاده کنید.
نگاه کنید
باید میگفتید
I don't need anybody
یا
I need Nobody
این دوتا یکی هستن.
این اشکال به ترتیب در خطوط اول تا سوم تکرار شده!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاره گرافیکیه جالبیه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط leili1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من ادبیات یک هنره، فلسفه هم همینطور!
چون کاره شما هنریه من اونو مورد نقد ادبی قرار میدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در نوشته های این تصویر گرافیکی شما از مغلطه ی تضاد استفاده کردید.
امیدوارم سوء برداشت نشه!نقد وسیله ی افراد ناتوان و فلج است.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks