سلام
سوالم اینه که گاهی اوقات که صفحه رو در فتوشاپ باز می کنم و پاک کن رو انتخاب می کنم محدوده نشان دهنده اون (دایره )وجود نداره که این باعث کند شدن دستم میشه ، مشکل از چیه و چطور اون رو ظاهر کنم ؟(همیشه این طور نیست گاهی این اتفاق می افته)
کاربر فعال انجمن پرینتر و ماشین اداری
سلام
سوالم اینه که گاهی اوقات که صفحه رو در فتوشاپ باز می کنم و پاک کن رو انتخاب می کنم محدوده نشان دهنده اون (دایره )وجود نداره که این باعث کند شدن دستم میشه ، مشکل از چیه و چطور اون رو ظاهر کنم ؟(همیشه این طور نیست گاهی این اتفاق می افته)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط علی حسنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا جایی که یادمه اگر caps lock روشن باشه این دایره ،چه اریزر و چه استامپ اینطور تغییر شکل میده
سلام علی جان
متاسفانه تا بحال با یک همچین مشکلی مواجه نشده ام
ولی تا آنجا که میدانم فتوشاب بخصوص ورژنهای جدید وابستگی زیادی به کارت گرافیک داره
آیا درایور گرافیک و چیپستها را نصب فرموده اید؟
با تشکر
مشکل حل شد
همین طور که دوستمون مهرداد فرمودند مربوط میشه به کلید Caps Lack که در دو حالت روشن و خاموش باعث این تغییر میشه !
باز هم ممنون از همه
*MoJtAbA* (03-03-14), AMD>INTEL (03-03-14), mehrdad_ab (04-03-14), nima_hl (03-03-14)
|
|
mehrdad_ab (04-03-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks