سلام دوست عزیز.
راجع کارت باید بگم که خیلی زیبا شده.
ایرادی که تو بیاد نداره.
در مجموع عالیه.
ممنون.
کاربر شهرسختافزار
سلام
امروز رفتم شركت بيكار بودم اونجا با يه كامپيوتر ذغالي با هزار درد و بدبختي يه تمپلت (اولين تجربه*) طراحي كردم ،
لطفا با دقت ببينيد و نظر بدين ، اشكالام رو خيلي رك بهم بگيد چون خيلي برام مهمه
خودم CSS بلد نيستم تا استفاده كنم توي وب
اگه كسي خواست به ايديم (black_boy_7598) پي ام بده تا من PSD رو تقديمش كنم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
سلام دوست عزیز.
راجع کارت باید بگم که خیلی زیبا شده.
ایرادی که تو بیاد نداره.
در مجموع عالیه.
ممنون.
जीवन एक धोखा है.
Hormoz (15-03-08)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از نظرتون
اشتباهي 2 تا تاپيك زدم ، شرمنده ميتونيد اون يكي رو پاك كنيد تا دو گانگي ايجاد نشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SSA Super V.I.P
بیشتر دقت کنید دوست عزیز .
اون تاپیکو پاک کردم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
سلام.
خيلي خوب درآوردي!
همه چيزش به قاعده س!
فقط شايد بشه به اون خطوط زياد قسمت بالا ( هيدر) يه كم ايراد گرفت كه به نظرم كمي شلوغش كرده!
ولي در كل خيلي خوبه.
از نظر گرافيكي خوبه فقط چند تا نكته در مورد كاربرد وبش :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hormoz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- در طراحي قالب هايي كه واقعا ميخواي مورد استفاده قرار بگيره بايد از رنگ هايي استفاده كني كه كاربر بتونه بدون خستگي حداقل 1 ساعت مطلب بخونه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید رنگ قرمز به عنوان ForeColor خوب نيست پيشنهاد ميكنم از يك زير رنگ ديگه استفاده كن و روش با قرمز كار كن اين طوري خيلي ميتونه طرحت كاربردي تر بشه .
2- نبايد قسمتي كه توش مطالب قرار ميگيره زيرش پيدا باشه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شرمنده اين قدر گير دادم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اما چون دوستت دارم و ميخوام طرحت كاربردي بشه ميگم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
DOMINATOR2 (15-03-08), leili1 (15-03-08)
|
|
سلام هرمز جان
یه کم با رنگ بندی کار موافق نیستم
میتونستی از براش های بهتری استفاده میکردی
موفق باشی
کاش ! قلبم درد تنهايي نداشت سينه ام هرگز پريشاني نداشت
کاش! برگهاي آخر تقويم عشق حرفي از يک روز باراني نداشت
کاش! مي شد راه سخت عشق را بي خط پيمود و قرباني نداشت
my weblog
DOMINATOR2 (15-03-08)
کاربر شهرسختافزار
سلام
عالیه
فقط چند تا نکته رو بگم
با Galaxy و لیلی موافقم به خاطر رنگ بندی
میتونستی از فضایی که داری بهتر و بیشتر استفاده کنی
یه مقدار هیدر بزرگه
و
یه چیزی که بیشتر به نظرم باید رعایت بشه تو طراحی وب اینه که باید زیباترین کار رو با کمترین حجم ارائه بدین
این تمپلیت اگه بصورت عکسهای تیکه تیکه در بیاد واسه قرار دادن تو کادر وب به نظرم خیلی صفحه سنگینی بشه
به خاطر بک گراندی که داره
و خصوصی که هست
+
اون فلش
ولی در کل
برای کار اولت باید بگم عالیه
این یعنی شما بعد از چند بار میتونی یه طراح خیلی خوب بشی
آخرین ویرایش توسط Armin-N در تاریخ 16-03-08 انجام شده است
DOMINATOR2 (15-03-08), leili1 (23-03-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks