رامین خودت چی ؟ میخوای در بری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رامین خودت چی ؟ میخوای در بری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
کارت خیلی خوب شده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pooyi_khafan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مخصوصا اینکه هم ابتکار داشتی
ولی یه نکته رو باید رعایت میکردی:
تو رنگ کردن مو زیاد دقت نکردی
ولی کارت عالی شده.
जीवन एक धोखा है.
pooyi_khafan (24-09-08)
SSA Super V.I.P
من کارم گرافیک نیست ولی ببینم چی میشه .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Ramin_Zero1818 (24-09-08)
عضو VIP شهرسختافزار
چرا در برم.
من نمی خواستم شرکت کنم.
حالا که میگی باشه میزارم.
जीवन एक धोखा है.
منم دارم رنگ میکنم امیدوارو خوب از اب در بیادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم شاهکار من برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
boy-20.jpg
امیدوارم خوب شده باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (24-09-08), Keih@n.G (24-09-08), Labyrinth (25-09-08), pooyi_khafan (24-09-08), Ramin_Zero1818 (24-09-08), Shahryar (24-09-08)
|
|
خوب شده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amin Boy 20 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط باید با brush از نزدیک بری سفید هارو رنگ کنی.
زیر چشماش رو خیلی قشنگ درست کردی.
چشماش یه کم کچ و کولست.
ناخن هاشم خیلی صورتی کردی انگار لاک زده.
در کل قشنگ شده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم یه کاره ابتکاریه دیگه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موهاشم درست کردم.
نظر بدین.
Amin Boy 20 (24-09-08), D J V A H I D (24-09-08), Keih@n.G (24-09-08), Ramin_Zero1818 (24-09-08), Shahryar (24-09-08)
این شکلکو کم داشت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pooyi_khafan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جالبه اما چرا کامل رنگ امیزی نکردی{دستاش و...)
این همون عکس قبلیست که فقط توپ تو دستش گذاشتم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amin Boy 20 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دستش هم رنگ کردم. همه جاش رو رنگ کردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ramin_Zero1818 (24-09-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks