خب شما هم اگه اشکال داری بگو کمکت کنیم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
خب شما هم اگه اشکال داری بگو کمکت کنیم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
जीवन एक धोखा है.
Labyrinth (29-09-08)
|
|
من سبکم فرق داره با شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی دستت درد نکنه عزیز من اصلا شرکت نکنم سنگینتره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ramin_Zero1818 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
خب مثل اینکه سخت بود::..
این کار منه::..
जीवन एक धोखा है.
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ramin_Zero1818 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبه جرات میتونم بگم که شما یه حرفه ای به تمام معنا هستید.من یکی دو بار درست کردم... خوب از اب در نیومد.لطفا یه موضوع آسون تر مطرح کن رامین جان ...! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب حالا نوبت منه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (30-09-08), Feoris (30-09-08), Shahryar (30-09-08)
من هم رنگی کردم با اجازه اساتید میزارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
کار شما هم عالی شده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Feoris برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تنها نکته ای که اگه دقت کنی زیبا تر میشه اینه::..
موهاش کاملا محو شده و تو رنگ زدن لبش کمی بیشتر دقت کنید.
ممنون.
जीवन एक धोखा है.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks