سلام به تمامی عضای انجمن
ببخشین میخواستم بدونم این ارور برای بازی در مورد گرافیک چیه ؟
3l1s_capture.png
سلام به تمامی عضای انجمن
ببخشین میخواستم بدونم این ارور برای بازی در مورد گرافیک چیه ؟
3l1s_capture.png
|
LastCentauR (10-02-19)
فکر نکنم از Nvidia باشه چون چون حذف کردم با برنامه دوباره نصب کردم میتونه از دایریکس باشه :( دایریکسم نصبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
d3zm_capture.png
همه درایور نصب با snappy driver همه نصب کردم ویندوز آپدیته دایریکس نصبه این یعنی چی
چند روز پیش گرافیک با برنامه DDU حذف کردم گذاشتم اسنپی درایور نصب کنه ولی بازم این ارور میده :|
یا تو این بازی گرافیک بهم میخوره اینا از چیه
azu2_capture.png
آخرین ویرایش توسط LastCentauR در تاریخ 09-02-19 انجام شده است
شما اشتباهتون استفاده از همین برنامه است . این برنامه های نصب درایور درایورها را بدرستی نصب نمیکنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط LastCentauR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
LastCentauR (10-02-19)
چی کار کنم ؟ اگه درست نصب نباشه کنارش علامت میزاره یا ارور چیزی میده یا زرد میشه یا قرمز علامت کنار درایور ها چی کار کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همه جا میگن درایور بهتر از driver pack نصب میکنه درایور پک سولوشن ویروس کش حذف میکنه چی کار کنم شما میگین ؟
من که میخوام سیستمم بروز باشه
شما بگین من درایور های سیستم کامپیوتر که هر قطعش مال یه کشوریه از کجا میشه پیدا کردم به درایور پک سولوشن اعتماد ندارم چون اکثر آنتی ویروس ها حذفش میکنن ویندوزم خودش نصب نمیکنه
آخرین ویرایش توسط LastCentauR در تاریخ 09-02-19 انجام شده است
نصب درایور فقط یک روش استاندارد دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط LastCentauR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان با این نرم افزار مشکل ایجاد میشه برای ویندوز
باید ویندوز نصب شود مجدد
درایورها را از سایت سازنده بگیرید و نصب کنید
LastCentauR (10-02-19)
|
snappy driver یک برنامه غیر استاندارد که اشتباه درایورها را نصب میکنه . فقط بدرد اشخصای میخوره که امکان و سواد کافی برای شناسایی قطعات رو ندارند و اینکه درایورها را اشتباه نصب میکنه
الان فقط درایور های تون این سایت دانلود نصب کنم با گرافیک انویدا که دارم فقط همین فقط این که اون درایور گرافیک VGA بود گفتین نصب نکنم فقط ؟ چون میترسم اونا نصب کنم اون درایور ها همه قطعه های سوار شده روی مادربرد پشتیبانی میکنه ؟ همه قطعه نصب شده روی مادربرد مال یه شرکت نیستن که و اینکه ضربه خورد بود چند قطعه سوخته بود رم تعمیر کرده بودن ایبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks