با برنامه cpu-z مادربرد را میتونید شناسایی کنید قسمت mainبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط LastCentauR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیک هم مشخصه
با برنامه cpu-z مادربرد را میتونید شناسایی کنید قسمت mainبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط LastCentauR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیک هم مشخصه
LastCentauR (10-02-19)
|
|
کاربر شهرسختافزار
من فقط گرافیک نمیگم که گرافیکم Nvidia geforce 610 من درایور ها رو میگم از کجا میشه پیدا کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عرض کردم با برنامه cpu-z قسمت main مدل مادربردت را در میاری . اگر گوش بدی چی میگم روش درست نصب کردن درایورها را یاد میگیری .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط LastCentauR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل مادربرد رو در میاری و بعد از اون پیدا کردن درایورهاش بسیاره ساده است
بالای 90 درصد مشکلات کاربران در ایران استفاده از برنامه های نصب اتوماتیک درایورهاست .
LastCentauR (10-02-19), تاج (11-02-19)
کاربر شهرسختافزار
hcgd_capture.pngبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی متشکرم از راهنمایتون الان چی کار کنم
با این روش میشه همه درایور ها نصب کرد یا مهم هاشونو میشه نصب کرد
vwwp_4.pngالان که مشکلی نیست ؟ یا با نصب بودن مشخص نمیشه
آخرین ویرایش توسط LastCentauR در تاریخ 10-02-19 انجام شده است
مدل مادربرد رو نوشته ASUS H81MCبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط LastCentauR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برید سایت ایسوس و برای ویندوز مورد نظر دانلود کنید
گرافیک هم باید از سایت NVIDIA دانلود کنید
LastCentauR (11-02-19)
کاربر شهرسختافزار
rt1y_capture.pngبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخه چرا باید خطر دار باشه
lq3k_32.png
حالا بگو برو از این نامردا درایور هاتو بگیر همچین سایتی تو فایل دانلودی با ip ایران ویروس میریزه شوخی میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا اکانت بزنم با v.n دانلود کنم ؟
آخرین ویرایش توسط LastCentauR در تاریخ 11-02-19 انجام شده است
|
|
H81M-C Driver & Tools | Motherboards | ASUS Globalبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط LastCentauR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
LastCentauR (11-02-19)
کاربر شهرسختافزار
این نرم افزارهای نصب اتوماتیک درایور غیر از اینکه کار خودشان رو درست انجام نمیدن ، نرم افزارهای جانبی دیگه رو هم که یا اصلاً معلوم نیست چیه یا کاربردی نداره به زور میکنن تو پاچه آدم . من که تجربه بسیار بدی دارم از این نرم فزارها.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (12-02-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks