برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام اوستا محمد
خواهش میشود
والا من درباره ی دوربین اطلاعات خیلی خیلی جزئی دارم که اصلا توصیه نمیکنم به این اطلاعات اندک اکتفا کنی و برای خرید دوربین باید به یکی که حرفه ای هست مراجعه کنی .
همون اطلاعات اولیه و اندک رو میگم شاید به دردت بخوره . همونطور میدونی علاوه بر ریزولیشن ، نکته ی مهم درباره ی دوربین البته اگه اسلو موشن رو دوست داری انجام بدی اونم در صحنه های اکشن و تند ، تعداد فریم های ضبط شده هست . علاوه بر این ، سرعت شاتر هست . این دو ویژگی یعنی تعداد فریم بالا (برای صحنه های اکشن و تند حداقل حداقل بالا 120 فریم و استانداردش 240 فریم توصیه میشه) و شاتر مناسب باعث میشه تا طرف بتونه با عالی ترین کیفیت و جذاب ترین حالت توی نرم افزار مورد نظرش ، اسلو موشن انجام بده
سرعت شاتر باعث میشه یه شی که حرکت بسیار تند داره ، کشیده نشه (موشن بلور ایجاد نشه) و حالت ثابت اش نشون داده شه که این کار علاوه بر اسلو موشن جذاب تر ، زمانی که نیاز به ترکینک اون شی پر سرعت باشه ، خیلی راحت تر ترک اش انجام میشه
تفاوت سرعت شاتر دوربین رو توی این تصویر نگاه کن (اون آخری سمت چپ نه اینکه حرکت نکرده باشه و ثابت بوده باشه که فیلم گرفته باشن . در هر 3 حالت ، که با 3 دوربین فیلم گرفته شد ، یک سرعت چرخش رو داشت شی مورد نظر که بخاطر شاتر عالی دوربین برای عکس سمت چپ ، اون فریم رو ارائه داد) :
https://upload.wikimedia.org/wikiped...JPG?uselang=fa
حالا نمیدونم سرعت شاتر کم باشه بهتره یا زیاد باشه . باید بپرسی
ولی توجه به هم فریم بالا و هم سرعت شاتر بالا ، میدونم که نجومی قیمت دوربین رو بالا میبره و کسایی که فوق حرفه ای فیلم میگیرن این نوع دوربین ها رو میخرن . کلا خرجش چند ده میلیون هم شاید بشه برای این دوربین ها
حالا قطعا دوربین علاوه بر این ویژگی ها ، ویژگی های متعدد زیادی باید داشته باشه که برای خرید باید بهش دقت کرد و من ازش خبر ندارم و باید بپرسی
کارت کپچر هم والا نمیدونم . از اوستا امید بپرس

Bookmarks