موسيقي چه مدلي ميخواي ؟ دستگاه يا ... ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موسيقي چه مدلي ميخواي ؟ دستگاه يا ... ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
اين پست هم براي بهادر خان :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانلود به صورت فايل ICO
دانلود به صورت iCO
اگه PNG هم خواستي بگو .
توي موسيقي هم چي مي خواي دقيق؟
با این HeadPhone حال کردم....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nVIDIA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میدونی من آیکون به شکلهای زیر میخوام :
- گیتار برقی !
- باند و هدفون
- آرم نت موسیقی
کلا چیزای رو که بشه برای پوشه های موسقی انتخاب کرد.
فقط لطفا با پسوند ICO بزار... چون بلد نیستم از پسوند PNG استفاده کنم
Failure is not an option
گذاشتم برات نت و ... كه ديدي ؟ در پست هاي قبل هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (16-01-08)
آره دیدم...عالی بود....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nVIDIA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باز هم میخوام.
چیزای جدید تر و جذاب تر
راستی تشکر ویژه برای آیکون هات
Failure is not an option
Graphist
سلام به همه دوستان پی سی نتورک عزیز اولین پستمو براتون میذارم امیدوارم بتونم اینجا کاری کنم که بهترین باشیم برای شما ممنون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DL--Part1
DL--Part2
|
|
Graphist
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks