چرا نشه ! گفتم فقط شاید از اونا خوشتون بیاد اینجا نوبتی نیست شما هر موضوعی فکر میکنید خوبه رو بگید من میسازم گفتین تم کلیش محبت باشه اره ؟
من صفحه هفتی ها رو دوست نداشتم! متن دوست ندارم.
یعنی نمیشه دیگه برا من بسازی داداشی؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا نشه ! گفتم فقط شاید از اونا خوشتون بیاد اینجا نوبتی نیست شما هر موضوعی فکر میکنید خوبه رو بگید من میسازم گفتین تم کلیش محبت باشه اره ؟
Niloofar.g (01-03-10)
آره
محبتی باشه! آخه چند وقته الکی خوشحالم!
میسی داداش خوبم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با عرض معذرت از دوستان و کاربران گرامی
متاسفانه تا حدودا 21 فکر نکنم بتونم کاری انجام بدم البته اگه دوستان دیگه محبت کنن و این تاپیک رو سر پا نگه دارند ممنون میشم
کار شما دو دوست عزیز رو هم حتما توی این 2 روز تعطیلی روش کار میکنم
Niloofar.g (05-03-10), Saeed-Milan (03-03-10)
|
|
ما رو هم یادت نره؟!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
اینجا تعطیل شده؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوباره راه میفته ایشالله ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در خدمتیم !
بفرما اقا ! با اواتارت ست ساختم که حال کنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sardarn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M A H R A D (29-03-10), sardarn (29-03-10), Shahryar (28-03-10)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karizma برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارت خوبه فقط اگر می تونی عکس سه تاکاپیوتر رو درست کن
سه تا کامپیوتر درست با همین اندازه خوبه
همین کامپیوتری که تو اواتارت هست رو بزارم خوبه ؟
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks