pooyi_khafan (17-08-09)
عضو VIP شهرسختافزار
CRYSIS Warhead خوبه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pooyi_khafan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
pooyi_khafan (17-08-09)
عضو VIP شهرسختافزار
من فكر كردم منظورت Image Reday بود...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pooyi_khafan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فكر كنم اگه از NFS يا Counter Strike خوشم مياد...
منتظرما...
जीवन एक धोखा है.
pooyi_khafan (17-08-09)
یه سوال بپرسم بعدش بسازم.
این Storke که آخرش میذارن دور تا دور تصویر .
باید چیکار کرد که روی همه ی لایه ها بیاد؟؟
عضو VIP شهرسختافزار
باید اون Layer مربوط به Stroke رو در بالاترین قسمت مربوط به پنجره Layers قرار بدید. (Top of All)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pooyi_khafan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
pooyi_khafan (17-08-09), Ramin_Zero1818 (17-08-09)
عضو VIP شهرسختافزار
اگه بخواي لايه بكگراندت stroke داشته باشه بايد...
حالت stroke را از outside به inside تغيير بدي...
जीवन एक धोखा है.
pooyi_khafan (17-08-09), Shahryar (18-08-09)
من به شخصه لایه ی بک گراند رو استروک از نوع اینساید میدم بعد هر جا که میبینم جلوش چیزی هست با پاک کن و حالت مداد به اندازه یک پیکسل اون جا رو پاک میکنم
pooyi_khafan (17-08-09)
|
|
اینجوری هم خوبه ولی وقتی بخوای متحرکش کنی خراب میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karizma برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینو میدونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی چه layer ای و بالا تر از همه بذارم ؟
اگه background رو بذارم عکس ها و نوشته ها میره زیرش .
اینم از Crysis Warhead
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم متحرکش که زیاد خوب نشد :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Shahryar (18-08-09)
به نظر من اصلا متحرک سازی چیز به درد بخوری نیست ! همون ثابت بهتره ! ولی اگه اون پترن رو بالای عکسه قرار میدادی بهتر هم میشد
Jagvar (18-08-09), pooyi_khafan (18-08-09), Shahryar (18-08-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks