karizma (23-07-10)
عضو VIP شهرسختافزار
خیلی خوبن. فک نکنم کسی بهتر از خودت بتونه چنین بنر هایی رو طراحی کنه !این دوتارو هم برای وبلاگم ساختم نظر بدین خوشحال میشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا این که کدوم بهتره به نظرم بستگی به قالب وبلاگت هم داره. !
PS : به نظرم واسه بلاگ نویسی از سرویس های Blogger استفاده کنی بهتره !
موفق باشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
karizma (23-07-10)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه زیرش با یه فونتی که بهش بخوره بنویسی :
Story edition
بعد روش این عکسو کمرنگ بندازی :
؟
ممنونت میشم هزار تابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
این خوبه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون علی جان نظر لطفته
Naked Snake (24-07-10)
کاربر شهرسختافزار
ممنون محمد جونم عالی شده عالی!واقعا ممنونم ازت:x
خواهش میکنم عزیز وظیفه بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Naked Snake برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karizma برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه پست 178 رو نگاه کنید همین رو برام ساخته بودید
که گفتم سیم بین کامپیوتر ها بده
عرضش زیاده
خلا صه یکم خلاقیتش رو بیشتر کن
ممنون
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
نه دیگه اونا فقط مونیتور بودن اینا کامپیوترن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی منظورت اینه که سیم هارو نازک تر کنم ؟
sardarn (28-07-10)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karizma برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جالب ترش کن
حالت سیمش بده.زیاد چیز ابتکاری و جالبی نیست.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
سلام
محمد جان تمام کارات خیلی عالی بودن چطوری میتونم عین تو شم ؟
منم میخوام یاد بگبرم
ممنون میشم راهنماییم کنی و مطالبی رو در اختیارم بزاری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
B.m.B.
عضو VIP شهرسختافزار
اينم يكي از من...
شهريار شاهده تو ده دقيقه كشيدم...
ديگه شرمنده...
آخرین ویرایش توسط Ramin_Zero1818 در تاریخ 30-07-10 انجام شده است
जीवन एक धोखा है.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks