گرافیکت را با برنامه GPU-Z ببین سازندش کدوم شرکته تا بگم از کجا دانلودش کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط LastCentauR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیکت را با برنامه GPU-Z ببین سازندش کدوم شرکته تا بگم از کجا دانلودش کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط LastCentauR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
LastCentauR (11-02-19)
|
|
کاربر شهرسختافزار
v4e3_55.pngآیا همچین کارایی لازمه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nVIDIA.GeForce.Driver.391.35.win.7-8-8.1.x64 از قبل دانلود کردم تو سیستم دارم از این ورژن به بالا تر نصب نمیشه رو گرافیک 610
آخرین ویرایش توسط LastCentauR در تاریخ 11-02-19 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
کارت گرافیکم اینو نصب کنم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط LastCentauR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
zgmw_capture.pngاین VGA چیه اینم دانلود کنم ؟
اون برای گرافیک پردازنده است چون استفاده نمیکنی نیاز نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط LastCentauR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همون را نصب کن
nVIDIA.GeForce.Driver.391.35
کاربر شهرسختافزار
پس اونوقت درایور های دیگه مثله موس کیبورد درایور مانیتور و غیره چی میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مودم:TD-W8901N
مادربرد:H81m-c
دی وی دی رایترم asus هستش و مدل ( DRW-24D3ST,DRW-24B1STG,DRW-24B3STG )
مانیتورم VI-1960
موس VI-824
کیبورد Vi-8200
قرمز رنگ ها مال viera هستن
اینارو از کجا پیدا کنم
درضمن چند وقت پیش مادربردم چند نقطه اش سوخته بود در اثر فشار بر روی رم شکستگی مادربرد درست شد رم تعمیر قطعه های سوخته شده درست کردن فکر کنم 6 ماه پیش بود
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط LastCentauR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تمام این چیزا که نوشتی خود ویندوز درایورش رو دارد . عزیز متاسفانه اطلاعات سخت افزاریت بسیار پایینه و اصلا گوش نمیدی .
تمام تاپیک هایی که ایجاد کردی ارزش پاسخگویی ندارد . متاسفانه پست های شما شبیه اسپمه .
|
|
کاربر شهرسختافزار
ببخشن آخه snappy driver درایور های که خود ویندوز داره هم نصب میکنه مثله موس کیبورد سی پی یو حدودا 17 تا نصب میکردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی اون سایت گفتین 10 درایور داره و اینکه مادر بردم فلان مارکه از کجا معلوم قطعات نصب شده بر روی مادربرد با درایور های این سایت هماهنگ شاید قطعات عوض کردم چون اشاره کردم چند وقت پیش مادربردم ضربه خورده بود رم برعکس وصل کرده بود چند جاش سوخته وشکستی روی مادربرد ایجاد شده بود که دادم تعمیر کردن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks