متوجه نشدم عزیز..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پارت 2 رو هم استخراج کنم یا ن؟؟
کاربر شهرسختافزار
متوجه نشدم عزیز..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پارت 2 رو هم استخراج کنم یا ن؟؟
SajjadKhati (17-09-17)
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه
لازم نیست
javaheri69 (17-09-17)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پارت 1 رو اسنخراج کنم دیگه تمومه نصب کنم؟؟؟
موندم پس اگه لازم نیست چرا میزارن که 1 گیگ حجممون هدر بشه..اطلاع دارین در این زمینه اقا سجاد؟؟
برنامه نصب نمیشه اینم عکسش مشکل از کجاست؟؟
آخرین ویرایش توسط javaheri69 در تاریخ 17-09-17 انجام شده است علت: اپلود عکس و نصب نشدن برنامه
SajjadKhati (17-09-17)
بلهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
----------------
گفتم که
لازم هست . با اکسترکت کردن یک پارت ، پارت های بعدی ، اتوماتیک اکسترکت میشه . نرم افزارهای چند پارتی رو مگه تا حالا اکسترکت نکردین؟
---------------
قبل از نصب نرم افزار ، باید اتصال تون رو به اینترنت قطع کنین . دوباره (با قطع اتصال اینترنت) نصب کنین و اگه بازم ارور داد ، باید مجددا ویندوز نصب کنید و نرم افزار رو نصب کنید
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 17-09-17 انجام شده است
javaheri69 (17-09-17)
کاربر شهرسختافزار
متاسفانه بازم نصب نشد..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این یعنی چی>> creative cloud installer
SajjadKhati (17-09-17)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از کجا دانلود کردین؟ نسخه ی افترافکت تون چیه؟
creative cloud installer احتمالا فضای ابری آدوب هه
----------------
فقط یه چاره میمونه که دوباره ویندوز نصب کنین و قبل از نصب محصولات آدوب ، دسترسی به اینترنت رو قطع و بعدش تمام مراحل کرک کردن رو ( که ساده هست) ، انجام بدین
AMD>INTEL (17-09-17), javaheri69 (17-09-17)
|
|
کاربر شهرسختافزار
هم از سافت 98برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هم از p30download.com
اینم نسخه من Adobe.After.Effect.CC.2017.v14.2.1.34.x64_p30downl oad.com
SajjadKhati (17-09-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks