با سلام..اقا سجاد در رابطه با افتر افکت سوالی داشتم..
بنده برنامه رو دانلود کردم..2 تا پارت داره..
پارت اول رو از حالت زیپ استخراج کردم درسته..پارت 2 که استخراج میکنم پوشه میاد که انگار استخراج شده..یعنی پارت 2 الکی هست؟؟نباید دانلود میکردم
کاربر شهرسختافزار
با سلام..اقا سجاد در رابطه با افتر افکت سوالی داشتم..
بنده برنامه رو دانلود کردم..2 تا پارت داره..
پارت اول رو از حالت زیپ استخراج کردم درسته..پارت 2 که استخراج میکنم پوشه میاد که انگار استخراج شده..یعنی پارت 2 الکی هست؟؟نباید دانلود میکردم
SajjadKhati (17-09-17)
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
پارت 2 باید باشه
منتها وقتی یکی رو استخراج میکنید ، همه ی پارت ها بصورت اتوماتیک استخراج میشن
javaheri69 (17-09-17)
کاربر شهرسختافزار
متوجه نشدم عزیز..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پارت 2 رو هم استخراج کنم یا ن؟؟
SajjadKhati (17-09-17)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه
لازم نیست
javaheri69 (17-09-17)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پارت 1 رو اسنخراج کنم دیگه تمومه نصب کنم؟؟؟
موندم پس اگه لازم نیست چرا میزارن که 1 گیگ حجممون هدر بشه..اطلاع دارین در این زمینه اقا سجاد؟؟
برنامه نصب نمیشه اینم عکسش مشکل از کجاست؟؟
آخرین ویرایش توسط javaheri69 در تاریخ 17-09-17 انجام شده است علت: اپلود عکس و نصب نشدن برنامه
SajjadKhati (17-09-17)
بلهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
----------------
گفتم که
لازم هست . با اکسترکت کردن یک پارت ، پارت های بعدی ، اتوماتیک اکسترکت میشه . نرم افزارهای چند پارتی رو مگه تا حالا اکسترکت نکردین؟
---------------
قبل از نصب نرم افزار ، باید اتصال تون رو به اینترنت قطع کنین . دوباره (با قطع اتصال اینترنت) نصب کنین و اگه بازم ارور داد ، باید مجددا ویندوز نصب کنید و نرم افزار رو نصب کنید
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 17-09-17 انجام شده است
javaheri69 (17-09-17)
|
|
کاربر شهرسختافزار
متاسفانه بازم نصب نشد..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این یعنی چی>> creative cloud installer
SajjadKhati (17-09-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks