استاد امید میگم ببخشید این قدر مزاحمت میشم ها . ولی بعد از انتقال ، پست اول که مهم ترین بود ، رفت توی پست 17 که توی دید نیست
اگه پست 17 رو به اول برگردونی ممنون میشم
شرمنده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
استاد امید میگم ببخشید این قدر مزاحمت میشم ها . ولی بعد از انتقال ، پست اول که مهم ترین بود ، رفت توی پست 17 که توی دید نیست
اگه پست 17 رو به اول برگردونی ممنون میشم
شرمنده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
mohammad- (20-06-16)
|
بر اساس تاریخ سورت میکنه . اگر میخوای این دو پست رو ادغام کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad- (20-06-16), SajjadKhati (20-06-16)
اگه هر دو رو جای هم ویرایش کنی و این محتوا رو جای اون و اون محتوا رو جای این بریزی ممنون میشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته هر وقت ، وقت کردی
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
mohammad- (20-06-16)
یک کاری کردم . یکی از پست هات که جنبه آموزشی نداشت . را با محتویات پست 1 جایگزین کردم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad- (20-06-16), SajjadKhati (20-06-16)
ممنون اوستا امیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همیشه مزاحمتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks