به به اين ها ببينيد حال كنيد پك نوكيا N سري :
براي ويندوز
26 تا آيكون هست ! تك تك هم براتون قرار ميدم .
براي اينكه يكم قدرش را بدونيد درخواست كنيد هر گوشي را كه ميخواين تا براتون بگذارم .
فعلا :
Nokia N77
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانلود
Nokia N95 :
دانلود
Shahryar (06-01-08)
N71
دانلود
پچ سينما :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید Oscar Download as .ico file Download as PNG برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید Directors chair Download as .ico file Download as PNG برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید Popcorn Download as .ico file Download as PNG برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید Film reel Download as .ico file Download as PNG برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید Clapperboard Download as .ico file Download as PNG
دانلود پك
|
|
با این HeadPhone حال کردم....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nVIDIA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میدونی من آیکون به شکلهای زیر میخوام :
- گیتار برقی !
- باند و هدفون
- آرم نت موسیقی
کلا چیزای رو که بشه برای پوشه های موسقی انتخاب کرد.
فقط لطفا با پسوند ICO بزار... چون بلد نیستم از پسوند PNG استفاده کنم
Failure is not an option
گذاشتم برات نت و ... كه ديدي ؟ در پست هاي قبل هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (16-01-08)
آره دیدم...عالی بود....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nVIDIA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باز هم میخوام.
چیزای جدید تر و جذاب تر
راستی تشکر ویژه برای آیکون هات
Failure is not an option
Graphist
سلام به همه دوستان پی سی نتورک عزیز اولین پستمو براتون میذارم امیدوارم بتونم اینجا کاری کنم که بهترین باشیم برای شما ممنون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DL--Part1
DL--Part2
Graphist
Graphist
COOL Icon Pack: ~9.11mb
Letitbit.net || DepositFiles
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks