حسام جان سلام
من مسئول برگزاری سمینار اصفهان بودم و تقریبا تمامی حرکت هایی که قبل از سمینار و بعد از سیمنار انجام شد با کمک دوستان توسط من که نیرو فیزیکی در اصفهان بودم انجام شد لازم می دونم توضیحاتی رو به شما و سایر دوستان بدم
برای برنامه ها برنامه کامل باید خدمت اماکن قرار داده بشه و بعد از تایید اون به حراست هتل مراجعه بشه و بعد از تایید اونها کار های مالی اون صورت بگیره و بعد از تسویه حساب کامل امکان بازدید سالن برای ما فراهم میشهاما من خیلی ساده گفتم. شرکت آواژنگ قبل از مراسم، یه برگه ی برنامه از ساعات مختلف به دعوت شدگان ارائه میده.
کاملاً بدیهیه که همین برنامه منتها با جزئیات کامل و دقیق می بایست به مسئولین هتل ارجاع داده بشه تا بررسی کنن که می تونه واجد شرایط قوانین هتل باشه یا خیر.
اتفاقا این موضوع کاملا از سمت شخص خود من پیگیری شد متاسفانه مسئول هتل عباسی دقیقا این جمله رو بکار بردند که شان هتل عباسی و دکراسیون این هتل از سمینار شما مهم تر هست و حتی اجازه به ما ندادند که بر چسب های گیگابایت رو در جلوی سن نصب کنیم چه برسه به اینکه بخواهیم اباژور رو جابه جا کنیمحتی آباژوری که کنار بخش نمایش ویدئو پرژکتور بود! حتی این چیز کوچک باید قبل از مراسم مطرح می شد. قطعاً باید رویت دقیق کرد مکان برگزاری رو. این رویت دقیق باید از مسئولین آواژنگ انجام بشه تا مشکلی در حین کار پیش نیاد. اگر سمیناری برای شرکت مربوطه بسیار ارزشمند هست، به همون اندازه باید قبلش بحث و بررسی و مذاکره صورت بگیره.
در مورد اینکه فضایی کالا های ما در ورودی قرار داشت و من به شخصه دو ساعت دعوا می کردم که بخوام فضای پایین پذیرایی رو برای این کار اختصاص بدیم متاسفانه به نتیجه ای نرسیدیم و شما باید این موضوع رو بدونید که وقتی سمینار شما قرار هست 3 ساعت دیگه برگزار بشه و نمی تونید و مسئول برگزاری هتل به شما اجازه نمیده و میگه اگر نمی خواهید سمینار رو لغو کنید شما مجبور می شید که موضوع رو تحت هر شرایطی انجام بدید چون 570 نفر مهمان دارید و باید از اونها پذیرایی کنید
ضمن اینکه بعد از برگزاری سمینار مسئولین هتل به این نکته اشاره کردند که این بزرگترین سمینار طی 10 سال اخیر هست که در این هتل برگزار میشه
شما درست می گید اما حسام جان یک راننده کامیون 30 سال یک مسیر رو میره و حتی چاله اب وسط جاده رو حفظ هست اما در لحظه احتمال داره یک اتفاق پیش بیاد که هیچ گاه در نظر گرفته نشده باشه و زندگی خودش رو از دست بده ایا این از بی تجربگی اون راننده هست یا ....!!!اما شرکت آواژنگ که بارها و بارها تجربه کرده، کاملاً ازش انتظار بالایی میره و می بایست در سمینارهای بعدی این تجربه رو به کار بگیره و تعامل سازنده تری ما مسئولین مکان برگزاری چند روز قبل از مراسم داشته باشه. اون هم در یکبار. چندین بار!
واقعیت اینجاست که شاید اواژنگ تا به حال ایونت های مختلفی رو برگزار کرده باشه اما اتفاق هایی زیادی امکان اتفاق افتادن دارند
:D حسام جان ورک شاپ ها به دلیل بحث تخصصی اونها باید از لحاظ علمی جالب باشند و هدف اصلی بحث های تخصصی هست اما در سمینار ها به دلیل اشخاص مخاطب افراد معمولی تر هستند باید دارای سرگرمی بیشتر باشه تا افراد مطالب رو در بین سرگرمی ها دریافت کنندحتی در هتل هما هم که مراسم برگزار شد، یکی از انتقادهای جدی، بعضاً کسل کننده بودن سمینار بود که ارتباطی به هتل نداشت و واقعاً من خودم خسته شدم و بر روی صندلی 2 ساعت بدون حرکت نشستم! کمرم خشک شد! :D
حسام جان خودت میگی سمینار پس قطعا با ورک شاپ متفاوت هست هم جو اون هم نوع برگزاری اونکه در سمینار اصفهان با دعوت کردن از آقای ریوندی، بخش عظیمی از این خستگی، از بین رفت و با اینکار یکی از انتقادهای جدی میشه گفت مرتفع شده و دیگر قابل انتقاد نخواهد بود
در پایان قطعا هیچ کاری بدون ایراد و مشکل نخواهد بود و نظرات شما دوستان باعث میشه ما در اینده کارمون رو بهینه کنیم و پیشبرد بهتری داشته باشیم
Bookmarks