فرمایشات شما متین.
اما من خیلی ساده گفتم. شرکت آواژنگ قبل از مراسم، یه برگه ی برنامه از ساعات مختلف به دعوت شدگان ارائه میده.
کاملاً بدیهیه که همین برنامه منتها با جزئیات کامل و دقیق می بایست به مسئولین هتل ارجاع داده بشه تا بررسی کنن که می تونه واجد شرایط قوانین هتل باشه یا خیر.
حتی آباژوری که کنار بخش نمایش ویدئو پرژکتور بود! حتی این چیز کوچک باید قبل از مراسم مطرح می شد. قطعاً باید رویت دقیق کرد مکان برگزاری رو. این رویت دقیق باید از مسئولین آواژنگ انجام بشه تا مشکلی در حین کار پیش نیاد. اگر سمیناری برای شرکت مربوطه بسیار ارزشمند هست، به همون اندازه باید قبلش بحث و بررسی و مذاکره صورت بگیره.
مواردی که فرمودید از یک شرکتی که هیچگونه سابقه و تجربه ای نداره، خب معلوم هست که اینطوره! باید هم باشه.
اما شرکت آواژنگ که بارها و بارها تجربه کرده، کاملاً ازش انتظار بالایی میره و می بایست در سمینارهای بعدی این تجربه رو به کار بگیره و تعامل سازنده تری ما مسئولین مکان برگزاری چند روز قبل از مراسم داشته باشه. اون هم در یکبار. چندین بار!
حتی در هتل هما هم که مراسم برگزار شد، یکی از انتقادهای جدی، بعضاً کسل کننده بودن سمینار بود که ارتباطی به هتل نداشت و واقعاً من خودم خسته شدم و بر روی صندلی 2 ساعت بدون حرکت نشستم! کمرم خشک شد! :D
اگر موضوع ها جذاب تر دنبال می شد، قطعاً خستگی رو احساس نمی کردم شخصاً. اما این رو فقط من نمیگم. خیلی مطرح شد در این مورد. من هم خب یکی از موافقین این انتقاد بودم.
که در سمینار اصفهان با دعوت کردن از آقای ریوندی، بخش عظیمی از این خستگی، از بین رفت و با اینکار یکی از انتقادهای جدی میشه گفت مرتفع شده و دیگر قابل انتقاد نخواهد بود.
ضمناً مشکلات هم همیشه هست. هیچ مراسمی بدون مشکل و عالی نیست. این رو کاملاً درک می کنم و یقین دارم همه درک می کنن و می بایست تقدیر و تشکر کرد و خسته نباشید گفت و صرفاً نیمه ی خالی لیوان رو ندید.
البته فراموش نکنید که بنده ی حقیر در جایگاهی قرار ندارم که بخوام برای شرکت بزرگ آواژنگ تعیین کنم چه کار کنه و چه کار نکنه! قطعاً خیلی خیلی بهتر و بیشتر از بنده در جریان ساز و کارهای اجرایی سمینار هستن.
دارم دیدگاه خودم رو میگم. یه وقت جسارت نباشه.
در هر صورت امیدوارم این تجربه بیش از پیش ارتقا پیدا کنه و در سمینارهای بعدی هماهنگی بیشتری رو شاهد باشیم و در نتیجه شیوه ی برگزاری بهتری ایجاد شه.
Bookmarks