برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abbasghamary برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
دوست عزیز کارت 780 Ti هنوز وارد بازار کشور توسط خود شرکت نشده و در حال حاضر هم برنامه ای برای ورود کارت وجود نداره من پیگیر موضوع هستم که بعد از تعطیلات گزارش دقیق رو خدمت شما دوستان و گزارشی که یک فروشنده در شیراز کارت رو با گارانتی اواژنگ به فروش میرسونه خدمت شما دوستان عرض می کنم
اما در مورد سیاست قیمت گذاری برای یک بار دیگه توضیح خواهم داد
هر دلار امریکا درست هست که قیمت 2950 تومان هست اما شما هزینه انتقال اون رو باید حساب کنید مالیات شرکت در پایان سال رو باید حساب کنید هزینه شیپ کالا از چین به دوبی و به ایران رو بخواهید حساب کنید هزینه خواب کالا که در این مدت که نزدیک به یک ماه هست رو بخواهید حساب کنید خیلی قضیه متفاوت هست
یک فروشگاه خرده فروش به راحتی 2 عدد کارت رو از دوبی خریداری می کنه و 100 هزار تومان سود میگیره می تونه بره به صورت مسافری این کارت ها رو بیاره و خرج سفر خودش رو در بیاره هم لذت از سفر برده هم بدون دغدغه خاص کالا رو وارد کرده
در گذشته وارد کنندگان بازار ( خرده فورشی ها) در یک جعبه مادربورد - رم - سی پی یو قرار می دادند و بعد هزینه گمرک اونها شکسته می شد اما شرکت هایی مثل اواژنگ یا شرکت های بزرگ هرگز چنین کار هایی رو انجام نمی دند و نخواهند داد
در مورد کارت موجود صحبت کنیم GTX 780 در بازار قیمت معادلی 2200 تا 2300 داره در صورتی که این کارت قیمت خیلی پایین تر از این حرف ها داره ( قیمت لیست رو متاسفانه من نمی تونم در اختیار کسی قرار بدم ) در این بین شرکت با نزدیک به 1000 نفر کارمند در ایران و دوبی سودی که بر روی این کارت میگیره بسیار ناچیز تر از اون هست که فروشنده در بازار سود می کنه
این موضوع به زودی هم در حال پیگیری و حل شدن هست و با حرکت کالایی بیشتر در بازار شاهد قیمت متعادل تری از این کارت ها در بازار کشور خواهیم بود و اما یک نکته کسی تا به حال قیمت کارت ها رو با برند های مشابه مقایسه نکرده
کلیه محصولات تقریبا در حال حاضر قیمت مشابه سایر برند ها دارند گاها در سری هایی بالاتر و در سری دیگر دارای قیمت پایین تری هست
Bookmarks