با سلام و درورد خدمت دوست گرامی
سوالات شما دارای یک دایرکتوری بسیار گسترده ای هست و من به عنوان یک شخص از طرف گروه شرکت های اواژنگ سعی می کنم تا اونجایی که چارت هر سازمان اجازه میده اطلاعاتی رو در مورد سوالات در خدمت شما دوست عزیز قرار بدم اما خواهشا از این به بعد طبق صحبت هایی انجام شده تنها سوالات مربوط به گیگابایت رو در این قسمت سوال بفرمایید
اما در مورد سوالات شما باید اینطور توضیح بدم :
در نگاه اول این دو برد کاملا شبیه به هم دیگه هستند اما هنگامی که کمی تخصصی تر و نگاهی دقیق تر به این دو برد داشته باشیم ابتدا متوجه تفاوت هایی در خیلی کوچک خواهیم شد مثل : مادربرد UD4H دارای مدار تغذیه 16 فازی هست در صورتی که مادربورد UD3H دارای مدار تغذیه 8 فازی هست و تفاوت های جزئی دیگر ...
دوست عزیز سیاست قیمت گذاری ها متفاوت هست برای کالاهای مختلف اما نکته اینجاست که کالای گیگابایت به دلیل اینکه تنها توسط اواژنگ وارد بازار میشه بازار رقابتی نداره و تنها چند نماینده هستند که کالاها رو عرضه می کنند و رقابت زیادی با یکدیگر ندارند(مثل برندی های دیگه نیست که از 100 طریق وارد کشور بشه با گارانتی های مختلف) به خاطر همین موضوع شما از قیمت های خرید این نماینده ها خبر ندارید و این موضوع باعث شده که این کالای گیگابایت رو کالای پر سود جلوه بده برای شرکت اواژنگ در صورتی که بیشترین سود رو نماینده در این بین می کنه و خوب شرکت موظف نخواهد بود که پیگیر قیمت های فروش بشه تنها ما در صورتی پیگیری خواهیم کرد که کالایی زیر قیمت خرید اون به فروش برسه چنانچه اکثر دوستان در بازار اطلاع دارند این اتفاق داره برای کالا های Low End در بازار اتفاق می افته و برای این موضوع داره تمام پتانسیل نیرو های شرکت رو میگیره و در حال حاضر به دلیل حرکت بیشتر این کالاها تمامی پتانسیل شرکت بر روی این کالاهاست اما قبل از اینکه شما این سوال رو مطرح کنید تقریبا از 20 روز پیش برنامه های جدیدی برای قیمت و عرضه کالاهای MID و High در نظر گرفته شده2- چه توجیحی برای قیمت گران GTX 780 گیگابایت در مقابل GTX 780 ایسوس وجود داره؟ (اختلاف قیمت، نیم میلیون تومان می باشد که رقم قابل توجهی است!)
در مورد موجودی کالا به دلیل خوردن با تعطیلی سال نو میلادی و سال چینی به زودی ،متاسفانه این کارت ها کمی با تاخیر وارد بازار خواهند شد اما به زودی کالا ها به کشور وارد خواهند شد در مورد قیمت فروش اونها اجازه بدید هنگام ورود صحبت بشه چون وضعیت در حال حاضر اصلا به صورتی نیست که در مورد قیمت کالاها بشه صحبت کرد3- GTX 780 Ti غیررفرنس گیگابایت و GV-N780GHZ-3GD کی وارد ایران میشن و آیا قیمت مدل گیگاهرتز ادیشن، بیش از 3 میلیون خواهد بود؟
دوست عزیز هر نماینده یک کمپانی سیاست تولید کننده رو دنبال می کنه و به طبع حرکت شرکت تولید کننده سیاست های خودش رو برای فروش تعیین می کنه و همچنین شما حرکت کالایی رو باید به صورت کلی نظاره گر باشید در کشور به ازای هر 1000 سیستم 1 عدد سیستم 2011 فروش میره البته این عدد یک مثال هست شاید تعداد از این هم کمتر باشه و خوب به همین دلیل هم شرکت گیگابایت و شرکت اواژنگ برنامه خاصی برای حضور در این زمینه به صورت گسترده نداره و در حال حاضر به نسبت خیلی از برندهای دیگه شاید موجودی کالای بیشتری داشته باشه4- وضعیت موجودی مادربردهای سوکت 2011 گیگابایت چقدر در کشور اسفناک هست؟! از 5 مدل برند گیگابایت، ظاهراً به جز یک مدل UP5، مدل دیگری موجود نیست!
دوست عزیز جواب این سوال هم در سوالات بالا بود اما باز با این حال شروع حرکت و فروش هر کالایی به تولید کننده بستگی داره گیگابایت در مورد سری ارزان قیمت هسول کمی با تاخیر عمل کرد و به خاطر همین موضوع اواژنگ هم در این بین با این تاخیر برخورد کرد و این باعث شد این کالاها با تاخیر وارد کشور بشن و به زودی هم این قطعات در دسترس قرار خواهند گرفت5- علت عدم واردات و توزیع به بازار برخی از محصولات گیگابایت در چیست؟ مثل مادربرد Sniper B5 یا H77 , B85 های گیگابایت. مادربردهای سری AMD که موجودیشون چندان جالب نیست یا کارت های سری ×××7 گیگابایت که اون اوایل وارد شد و خیلی زود هم اتمام موجودی شد! آیا فکر نمی کنید سایر برندها مثل ایسوس بازار این میدرنج های بازار رو به دست گرفتن و شرکت آواژنگ از این حیث ضرر کند؟ آیا امکان واردات محصولات خاص و سفارشی از سوی خریدار یا فروشنده وجود داره؟
در مورد گرافیک های ای ام دی دیپارتمان تولید گرافیک گیگابایت کمی متفاوت هست و خوب اونها در حال حاضر ، اگر جهانی موضوع رو هم پیگیری کنید تمرکز خاصی روی گرافیک های ATI تا قبل از سری R نداشتند و خوب با شروع عرضه این سری دوباره این قسمت در زمینه ATI فعال تر شد شما در حال حاضر می تونید سری R رو به صورت کامل در بازار پیدا کنید و اونها رو خریداری کنید
خیر دوست عزیز تمامی قیمت گذاری های محصولات توسط کارشناسان فروش و محصول در شرکت گلدن سیستم ( شرکت مادر اواژنگ در امارات ) تعیین میشه و هیچ دخالتی از سمت گیگابایت در زمینه قیمت گذاری های مختلف نخواهد بود اما قیمت گذاری هایی که توسط این شرکت انجام میشه به دلیل داشتن سیستم خاص خودش خارج از دانش من هست اما در حد اطلاعات من به زودی این قیمت گذاری ها دچار تحول و تغییر خواهد شد و سعی خواهد شد در این بین یوزر ها رو بیشتر به داشتن p/p نزدیک کنه6- قبلاً گویا در مورد شیوه ی قیمت گذاری محصولات آواژنگ اینطور بیان شده از سوی مسئولین که شرکت آواژنگ قیمت ها را تعیین نمی کند و مربوط به خود شرکت گیگابایت هست و این شرکت تعیین می کند! اما در محافلی که ما به نقل از شرکت آواژنگ بیان می کردیم، این پاسخ را جز کذب و دروغ، چیز دیگری استنباط نکردند! متاسفانه به دلیل پاسخ دادن آواژنگ به صورت سربسته به کاربران، تحریک بیشتری بینشان ایجاد می کند!
دوست عزیز شرکت اواژنگ بعد از تغییرات سازمانی خود و تغییر های مختلفی که هنوز هم ادامه داره در حال پیشرفت و بهینه سازی هست در مورد اخذ نمایندگی این شرکت فعلا با سیاست حفظ نماینده های فعلی و پیشبرد اهداف خود گام بر خواهد داشت و در حال کسی رو به عنوان نماینده اضافه نخواهد کرد باز با این حال برای موارد خاص که نیاز به پارت واردات خاص هست می تونید با شماره 02187113 تماس بگیرید و با مسئولین فروش صحبت کنید قطعا شما رو رهنمایی خواهند کرد7- شرایط اخذ نمایندگی آواژنگ چگونه است؟ فرمی در سایت وجود داره جهت اخذ نمایندگی... اما خب بعضی از اشخاص مثل بنده، بعضی از شرایط رو ندارن که طبعاً نمی تونن فرم رو پر کنن! مثل عدم داشتن جواز کسب... مثل مدیر مسئول... مثل منشی و ... . یک نفر شخص هست همه کاره! آیا این افراد نمی تونن نمایندگی بگیرین؟ در مورد جزئیات اخذ نمایندگی بفرمایید که شرایط کاری و سفارشات به چه صورته؟ آیا باید خریدها زیاد و چندین تعداد باشه؟ ضمناً خرید بنده؛ فقط و فقط قطعات High-End بازار خواهند بود!
بله دوست عزیز در حال حاضر سمینار اهواز برگذار شد و 15 بهمن ماه در اصفهان برنامه سمینار گیگابایت برگزار خواهد شد و برای سایر شهر ها مثل شیراز ، مشهد ، تبریز به زودی برنامه هایی خواهد بود همچنین در سایر شهر ها به صورت WorkShop برنامه های برگزار خواهد شد که به زودی به اطلاع دوستان در همین انجمن خواهد رسید8- آیا باز هم سمیناری برای کاربران در پیش هست از سوی آواژنگ؟ اگر بله، حدود زمانش رو هم بفرمایید، خوشحال میشیم.
دوست عزیز این تمرکز مختلف به دلیل چرخش بازار جهانی هست و بازار جهانی به سمتی داره حرکت می کنه که روند مشخصی هست کامپیوتر های شخصی دارای جایگاه خاص خود هستند و خوب مقدار اونها هم با توجه به کاهش به یک میزان ثابت تقریبا میل پیدا کرده اما اینکه من به عنوان نماینده شرکت اواژنگ بیام و دلیل اینکه چرا کارخانه مرجع دارای تغییرات مختلفی شده فکر نکنم درست باشه به دلیل اینکه من به اندازه اطلاعات شخصی و محدود به شرکت دارای اطلاعات هستم9- مدتی قبل از مسئولین آواژنگ وقتی در مورد موجودی های نامناسب شرکت پرسیده می شد؛ در پاسخ می گفتن تمرکز شرکت گیگابایت، بیشتر بر روی محصولات ساخت یافته همچون؛ لب تاپ، تبلت، لوازم جانبی و ... هست. اما علتش رو نفرمودن! شما بفرمایید...
از این گذشته، وضعیت تبلت و لب تاپ های گیگابایت که بسیار کم هست در بازار و شخصاً تا به حال مدلی ندیدم!
دوست عزیز شرکت آوازنگ شرکت بزرگی هست و شرکت کوچک و زیر گروه نداره شما برای خرید می تونید به یکی از نماینده های شرکت مراجعه کنید و متاسفانه شرکت اواژنگ فروش به غیر از همکار های خودش رو نداره اما در مورد پیشنهادتون می تونم در صورت تمایل شما رو به یکی از نماینده های این شرکت معرفی کنم که کالای خودتون رو با بهترین قیمت ممکن خریداری کنید همچنین پیشنهادتون رو به عنوان یک پیشنهاد به مسئولان مربوطه خواهم گفت10- نمی تونید امکانی قرار بدید که خیلی سریع تر از ایمیل زدن و تلفن بتونید پاسخ بدید؟! مثلاً فروشنده ای قصد خرید کالایی از برند گیگابایت به قیمت همکار یا عمده یا شرکتی داره. نیاز داره که خیلی سریع با مسئولین آواژنگ ارتباط برقرار کنه و یک محصولی سفارش بده و شما هم براشون بفرستید اگر چنین امکانی فراهم هست؟ مثلاً پیشنهادی که مد نظر بنده اس، امکان ارتباط چت توسط Yahoo اگر فراهم می بود، خیلی عالی می شد. یا حتی برای نماینده های شرکت گیگابایت که قصد سفارش یا استعلام موجودی و قیمت دارن. اینها چطور با شما ارتباط برقرار می کنن به صورت آنی؟!
در کل نظر و پیشنهادم این بود که امکانی فراهم کنید که خیلی سریع بشه با مسئول تامین کننده ی بازار آواژنگ، ارتباط سریع برقرار کرد. یکی از اینها که مد نظرم بود، Yahoo بود. حالا می تونه چیزهای دیگه ای هم همچون چت از طریق خود سایت آواژنگ هم باشه به عنوان پشتیبانی آنلاین. یعنی این هم اگر چه خیلی عالی نیست؛ اما باز هم غنیمتی هست واسه خودش!
دوست عزیز این انجمن - انجمن ساپورت گیگابایت هست و نه سایر محصولات اما باز برای اینکه پاسخی به سوال شما داده باشم لازم هست که ذکر کنم قیمت این اسپیکر خیلی کمتر از این حرف ها هست و در حال حاضر به دلیل Shortage موجود در بازار به این قیمت کاذب رسیده که باز توسط نماینده این اتفاق افتاده11- علت گران بودن اِسپیکر Z906 در چیست؟! کسانی که استفاده کردن از این اسپیکر، دیدگاهشون این بود که این بلندگو، نصف قیمت 1,350,000 تومانیی که داره، ارزش خرید داره! نسبت به قیمتش، میگن ناامید کننده اس...! یک میلیون و 350 واقعاً رقم بسیار بالا و قابل توجهی برای یک اسپیکر هست. البته اگر به همین اندازه، بازدهی و خروجی حرفه ای ارائه بده، هرگز مورد انتقاد نخواهد بود به نسبت قیمتش! اما خب این چیزی هست که شاهدش هستیم و میگن به نسبت قیمت بالاش، توجیه خرید پایینی داره.
در مورد اینکه کارایی این اسپیکر در حد واقعیت نیست نمی تونم نظر شخصی خودم رو دخیل کنم اما دوست عزیز بنده خودم صدای Z2300 - Z5500 رو شنیدم و صدای Z906 رو هم از نزدیک به صورت کامل و ملموس تست کردم و کاملا کیفیت و رضایت کامل رو برای من حاصل کرده و من قصد تعویض اسپیکر های خودم رو به این اسپیکر دارم لازم هست بگم به دلیل حساسیت گوش من و خوب موسیقی که خود من کار می کنم Z906 دارای کمترین نویز در بین اسپیکر هایی بوده که من با اونها کار کردم
در پایان هم دوست عزیز می دونم خیلی سوالات در ذهن شما هست اما قبول کنید که نمیشه تمامی اونها رو پاسخ گویی کرد شاید از دید شخص من هم خیلی از کارهایی که داره اتفاق می افته غلط هست و به صورت روزانه تمامی این اتفاقات داره بررسی میشه و سعی در رهگیری و رفع ایراد های مختلف هست اما باید قبول کنید هر کاری نیاز به زمان و فرصت داره و هیچ سازمانی بدون ایراد وجود نداره همچنین در صورتی که نیاز خاصی دارید که پیشنهاد ویژه ای داشته باشید می تونید با واحد رضایت مشتریان در شرکت اواژنگ تماس بگیرید
امیدوارم که جواب سوالاتتون رو گرفته باشید و در اینده هم امیدوارم که سوالات مربوط به گیگابایت رو در این انجمن پیگیری کنید
با احترام،

Bookmarks