اگر بررسی هایی این کارت رو که در تاپیک زیر گذاشتم ببینی در قسمت overclocking بررسی مقدار اورکلاک پذیری این کارت رو نوشتند .
[کارت گرافیک گیگابایت]معرفی و بررسی های کارت گرافیک گیگابایت GTX 980 Ti G1 GAMING
سلام. من می خواهم کارت گرافیک گیگابایت گیمینگ 980ti خودمو توسط خود نرم افزار کارت گرافیکم یعنی برنامه oc guru 2 اورکلاک کنم.از دوستان آموزش این اورکلاک رو تقاضامندم.تصویر حال حاضر تنظیمات کارت گرافیکم در برنامه oc guru 2 رو هم براتون می زارم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu;intel 5820k
main:gigabite x99 gaming 7 wifi
VGA:gigabite gaming g1 gtx 980ti
Ram:G.Skill 4*4 ripjaws4 2666 CL15
optical drive:pioneer blurey writer s09 XLT
cpu cooler:noctua u14s *2 fan
power:EVGA supernova p2 1000w
case:Green x8 Raptor
monitor:Samsung s27d590 plus
S.S.D:Samsung evo 850 500G
H.D.D1:WD 2T BlackH.D.D2:Seagate baraccuda 2T
|
اگر بررسی هایی این کارت رو که در تاپیک زیر گذاشتم ببینی در قسمت overclocking بررسی مقدار اورکلاک پذیری این کارت رو نوشتند .
[کارت گرافیک گیگابایت]معرفی و بررسی های کارت گرافیک گیگابایت GTX 980 Ti G1 GAMING
david-ebi (26-11-15)
david-ebi (26-11-15)
منظور از out of box clock و manual overclock در جدول بالا چیست؟و آیا کلا این جدول داره میگه من اندازه ها رو تا این حد می تونم اور کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu;intel 5820k
لینکی که دادم در هر دو حالت بدون ولتاژ و با اعمال ولتاژ توضیح داده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
david-ebi (26-11-15)
|
سایتی که لینک دادم تمام پروفایل رو ارائه داده فقط باید طبق اون ست کنی . یعنی easy oc به معنای واقعی کلمه .ولی پیشنهادم این هست که همیشه سرعت مموری روی 8 گیگ نباشه .مخصوصا اگر گیمر هستی .
david-ebi (26-11-15)
تنظیمات رو طبق اعدادی که سایت مربوطه در روش بدون دستکاری ولتاژ گفته بود انجام دادم دقیقا به شکل زیر:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با برنامه furmark تست گرفتم و دقیقا بعد از 8 دقیقه که در حالت تست بود برنامه هنک کرد و درخواست بسته شدن داد و بستمش.حالا این به معنی اینه که کارت من در این حد هم حتی اور نمیشه؟
cpu;intel 5820k
اورکلاک نیاز به تمرین و آزمون و خطا دارد . ولتاژ offset یک level اعمال کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
david-ebi (26-11-15)
خوب این آزمون و خطاها تا زمانیکه اعداد و فرکانسهای استیبل رو به دست بیاریم اگر هر بار منجر به هنگ کردن و... بشه باعث خرابی کارت گرافیک نمیشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu;intel 5820k
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks