ایمیلی که استفاده میکنید برای چه سایتی هست . yahoo یا gmail
من توی قرعه کشی آواژنگ ثبت نام کردم ولی ایمیل فعال سازی ارسال نمی شه.
به نظر شما حالا من چیکار کنم؟
آخرین ویرایش توسط king_of_shadows در تاریخ 02-08-14 انجام شده است
|
*MoJtAbA* (03-08-14), Morteza.m1371 (04-08-14)
هیچکدوم
chmail
یک اکانت جیمل ایجاد کنید . بدون مشکل براتون ارسال میشه . احتمال زیاد به خاطر سرویس دهنده ایمیل شماست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط king_of_shadows برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (03-08-14), Morteza.m1371 (04-08-14), ViViD (03-08-14)
خب مشکل از اینه که بنده سریال مادربرد رو ثبت کردم و اگه دوباره ثبت نام کنم احتمالا نمیشه از این سریال استفاده کرد
وقتی قطعه رو ثبت کردید به این معناست که ایمیل فعالسازی براتون اومده .به هر حال یک ایمیل بزن به آدرس زیر و مشکلت رو اعلام کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط king_of_shadows برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
marketing@Avajang.com
*MoJtAbA* (03-08-14), Avajang (04-08-14), Morteza.m1371 (04-08-14), ViViD (03-08-14)
|
با سلام خدمت دوست گرامی
اگر باز مشکل حل نشده . نام و نام خانوادگی خود رو به آدرس ایمیل پست قبلی ارسال کنید .
باتشکر
مشکل از خود آواژنگ هست من بادوتاایمیل ثبت نام کردم بعد ازیک هفته ایمیل فعالسازی واسم اومد.
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 03-08-14 انجام شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط gallows برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام دوست عزیز
لطفا نامی که ثبت نام کردید به همراه ایمیلتون رو پیام خصوصی کنید تا بررسی کنیم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام خدمت دوستان گرامی
اگر کاربری سوالی درباره مسابقه گیگابایت /آواژنگ دارد مطرح کنید . تمام پیشنهاد ها دوستان به بخش مارکتینگ آواژنگ منتقل میشود .
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (04-08-14), AMD>INTEL (04-08-14), javadshahvand (05-08-14), Shahryar (04-08-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks