با روش بوتیبل میتونیید بایوس رو به نسخه قدیمی برگردونید . یک فلش بوتیبل درست کنید با برنامه rufus و فایل exe و فایل پسوند f4 رو کپی کنید داخل فلش و دانگرید کنید . هر چند بهتون این کار رو پیشنهاد نمیکنم .
با سلام
چگونه میشود بایوس مادربرد را به یک نسخه قبل تر برگردوند یا به اصطلاح دانگرید کرد.
چرا:
یک مادربرد gigabyte 945gcm داریم و یک سی پی یو intel 641 3.2GHz.
ورژن بایوس مادربرد f5 هست و این سی پی یو مخصوص ورژن بایوس f4.به همین دلیل سرعت پردازش سی پی یو در cpu-z کمتر از 2.4GHz نمایش داده میشه و عملا همینطور هست چون کندی سیستم کاملا احساس میشود.
شاید برخی از دوستان این مسئله رو صحیح ندونند ولی عملا اینگونه است و حتی در سیستمی دیگر این ورژن بایوس چک شده باز سرعت سی پی یو کمتر از مقدار واقعی بوده.
حال دوستان اگر راهنمایی دارید ممنون میشوم اعلام بفرمایید.سپاس
|
با روش بوتیبل میتونیید بایوس رو به نسخه قدیمی برگردونید . یک فلش بوتیبل درست کنید با برنامه rufus و فایل exe و فایل پسوند f4 رو کپی کنید داخل فلش و دانگرید کنید . هر چند بهتون این کار رو پیشنهاد نمیکنم .
*MoJtAbA* (11-08-14), JiMmY.j (11-08-14), Morteza.m1371 (11-08-14), morteza369 (11-08-14)
ضمن تشکر از پاسختون.
راه حلی جهت مشکل مقدار پردازش سی پی یو وجود داره؟
با q-flash که انگار فقط با فلاپی هست(شاید این مادربرد).
الان فلش بوتیبل ساخته شده و فایل ورژن بایوس درون اون ریخته شده،فایل exe اش چی هست و از کجا میشه گیر آورد؟
وقتی شما فایل بایوس رو که از سایت گیگابایت دریافت کنید . حاوی سه فایل هست . یک فایل exe فایل اجرایی اپدیت بایوس و یک فایل بایوس که با پسوند f4 و یک فایل autoex . هر سه فایل رو روی فلش بوتیبل بریزید که با rufus درست کردید و سیستم رو با فلش بوت کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط morteza369 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (11-08-14), Morteza.m1371 (12-08-14), morteza369 (12-08-14)
باز هم تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مجددا که استخراج کردم 3 فایل شد.نفهمیدم چرا بار اول یک فایل شده خارج شده بود.
اما، هم با rufus و هم با دستورات dos فلش رو بوتیبل کردم اما موقع بوت فلش رو به عنوان بوت نمیشناسه که در اولویت بندی هارها قرار بدم.
خودم همیشه با rufus ویندوز رو رو فلش میریزم نصب میکنم(قبل تر هم با دستورات داس بوتیبل میکردم فلش رو برا ویندوز).اما با کپی کردن فایل های بایوس رو فلش هیچ تاثیری رو بوت کردن نداره.
کلا راه حل دیگری وجود نداره که بشه بدون آپگرید یا دانگرید مشکل مقدار پردازش رو حل کرد؟
البته برا آپدیت تنها راه باقی مونده باید بگردم ببینم فلاپی موجود دارم آپدیتش کنم.نسخه ویندوزی بایوس هم دانگرید نداره.
تا اینجا هم من رو شرمنده خودتون کردید...
یک شات از برنامه cpu-z صفحه اولش بهم بدید تا بررسی کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط morteza369 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مورد هم بررسی کنید وقتی وارد بایوس شدید . با زدن f8 ببینید وارد qflash میشید .البته باید فلش به سیستم وصل باشه /
برای تنظیم سرعت cpu در قسمت freq &voltage control
باید گزینه cpu host control فعال کنید . و روی 200 قرار بدید.
clock ratio هم روی 16 قرار بدید .
*MoJtAbA* (12-08-14), Morteza.m1371 (12-08-14), morteza369 (12-08-14)
|
cpu host control رو 200 قرار داده بودم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلاک ریتیو رو هم انجام نداده بودم.الان یک چک میکنم.
وارد q-flash میشد ولی تو لیستش فقط فلاپی هست.
تصویر cpu-z
![]()
دوست عزیز این کاهش به خاطر یک تنظیم خودکار ضریب هست که روی auto هست و دیگری برای روشن بودن cpu eist function در قسمت advance bios feature . این هم دیسیبل کنید .ربطی به ورژن بایوس ندارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط morteza369 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (12-08-14), Morteza.m1371 (12-08-14), morteza369 (12-08-14)
تست 10 مگابایتی (حتما ابتدا تست کنید) user: testike1843 --- pass: 7418 ikev2.kerio1.us
ضمن اینکه از وقتی که میگذارید و پاسخ میدهید تشکر میکنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مطمئنا من تجربه شما رو ندارم.اگر مبتدیانه سوال پرسیدم من رو ببخشید.
قبلا همین مشکل در سیستم دیگری بوجود آمده بود برام.که یا میبایست بایوس رو دانگرید میکردم یا سی پی یو رو تعویض.که من سی پی یو رو تعویض کردم و مدلی گذاشتم روش که با در cpu-support سایت گیگا و ورژن بایوس همخوانی داشت و مشکل حل شد.
یعنی ورژن مادربرد از ورژنی که سی پی یو میخواست بالاتر بود.
الان هم مثل قبل.
که گویا اینگونه که شما بیان کردید مشکل از بی تجربگی و ناآگاهی بنده بوده.
طبق گفته ی شما cpu eist function رو غیر فعال کردم ولی مورد مربوط ضریب رو دقیقا نمیدونم چی هست.یک چند تا تست کردم مثل multiplier رو 3 و خورده ایش کردم.اما باز هم نتیجه نداد و همون 2.399 هست سرعت یا کلاک سی پی یو.
کلا 16*200 باید باشه ولی 12*200 میشه.حتی موقع بوت شدن هم 12*200 هست.
cpu host control رو باید فعال کنید که روی 200 ست بشه . cpu clock ratio هم باید روی 16 ست بشه .در قسمت advance bios feature یک گزینه دیگه هست به نام C1E یا CPU ENHANCED HALT این گزینه هم دیسیبل کنید . این گزینه و EIST به خاطر مصرف انرژی زمانی که سیستم نیاز به سرعت بالا نداشته باشد . با شکستن ضریب یا همون CLOCK RATIO سرعت پردازنده رو کاهش میدهند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط morteza369 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گفته من هم دلیل دارد .اگر ایراد از بایوس بود در قسمت نوع CPU مدل دقیق به همراه فرکانس واقعی پردازنده رو نمیداد .
طبق همون عکس . پائین CORE SPEED اگر نگاه کنید ضریب رو 12-16 ذکر کرده . این بدین معنی هست که هر گاه شما نیاز به ضریب 16 داشته باشید . سرعت همان 3.200 میشه .
میتونید این کار با اجرای یک نرم افزار سنگین تست کنید در حالی که CPU-Z باز هست . متوجه میشید که مولتی یا ضریب به 16 میرسه و CORE SPEED به 3200
مادربرد برای اینکه دما و مصرف رو کم کنه این کار رو میکنه و کاملا طبیعی هست .
*MoJtAbA* (12-08-14), morteza369 (12-08-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks