درود. رم بنده هم توی این لیست وجود داره ولی پشتیبانی نمیشه! مشکل از طرف بنده نیست... (خود لیست تو قسمت دوال تیک نذاشته یعنی این مادربرد نمیتونه این رم رو دوال شناسایی کنه!؟ لطفا اعلام کنین اگه آپدیت بایوس براش میدن که نگهش دارم اگه نمیدن با ضرر بفروشم...

یا لطف بفرمائین رمی که دقیقا با این مادربرد توی بازار داخلی وجود داره و 32 گیگ (دوال ) و 3200mhz به بالا هست رو معرفی بفرمایین...

درود و سپاس
داداش هر کمکی از دستت برمیاد انجام بده ممنون میشم، هرچند پشتیبانی سایت گیگا خیلی استاندارد و خشک و دیر جواب میده...

این رم هم که پیشنهاد دادی 128 گیگ هست، پولشو ندارم متاسفانه...
تعداد رم‌هایی که از طرف این مادربرد ساپورت میشن و تو ایران هستن خیلی کمن یا شاید بهتره بگم همه رو سرچ کردم یکی دو تا بود که ناموجود هستن... ای کاش یه مادربرد دیگه میگرفتم تا این مشکلات رو نداشته باشم...

رم رو که پیشنهاد ندادم فقط مثال زدم. رم شما هم 32 گیگه تو لیست نبود ولی 16 گیگش هست

در صورت فروش باید ببینی توی فروش مادربرد بیشتر ضرر می کنی یا فروش رم به شرطی که مادربرد سازگار با این رم ها پیدا بشه که این رم ها تو لیست ساپورتشون باشه

به گیگابایت پیام دادم و تو صف انتظار برای پاسخ قرار دارم فقط نمی دونم چرا ایران تو لیستشون نبود اسم کشور رو یه چیز دیگه گذاشتم