[QUOTE=OMiD.1080p;409857]با سلام به دوستان
مخصوصا گیگابایتی ها
مشکل عجیبی دارم بنده با مادربورد GA-Z170X-Gaming 3 (rev. 1.1
در ابتدا مشخصات سیستم رو بگم :
که البته چون بایوس ریست شده مموری کلاک شده 2133
و اما مشکل :
بنده هر بار سیستم رو بعد از برق بکشم و وصل کنم و روشن کنم
چه با تنظیمات دلخواه و چه با تنظیمات دیفالت
سیستم به صورت متوالی مرتب دقیقا بعد از نشان دادن آرم بایوس رو مانیتور , ریست میشه
یک فیلم گرفتم از این وضعیت ... چک بفرمایید :
https://yekupload.ir/79895f2f1c45077e/Z170X-Gaming_3_.mp4
اتفاقا یک سری هم دیگه اعصابم خورد شد , مین رو از رو سیستم باز کردم بردم دادم به گارانتی آواژنگ...
مثلا واسم درست کرد ... ( ری پروگرام کرد بایوس رو ) ولی بازم بردم خونه زدم به برق که بیاد بالا نیامد ...
تو این شرایط کاری باید کرد اینه که همیشه تو فلش ... فایل بایوس رو داشته باشی ... که وقتی سیستم رو روشن میکنی تا قبل از اینکه باز ری استارت مجدد بشه به صورت متوالی ... بری تو بایوس
و دوباره بایوس رو با فایل توی فلش مموری... بایوس رو آپدیت کنی... تا بتونی سیستم رو بیاری بالا
اصلا یک وضعیه
ممنون میشم بفرمایید به نظر مشکل از چیه و چاره چیه ؟[/QUOTE
من عین مشکل شما رو داشتم . تعریف میکنم چه اتفاقی افتاد.دوست دارم همیشه کامپیوترم همه قطعاتش بروز باشه .بنابراین همیشه آپدیته .مشکل از جایی شروع شد که دومین نسخه بایوس رو آپدیت کردم .مادربرد من ایسوس ماکسیموس 8 هیرو است که همان چیپ ست Z170 داره .همیشه XMP رو فعال میکردم تا رم در فرکانس 3000 مگاهرتز فعال باشه .بعد از نصب دومین نسخه بایوس رایانه، مدام در لوگوی مادربرد (پیش از ورود به ویندوز) ریستارت میشد .من هم مثل تو کلافه شده بودم . با کنکاش و جستجوی فراوان فهمیدم نسخه جدید بایوس با XMP رم مشکل داره . من با تحقیق فراوان رایانه خریده بودم و رمها کاملا سازگار با این مادربرد بود . سه میلیون پول رم داده بودم و نمیخواستم تو فرکانس 2133 کارکنه . با ایسوس تماس گرفتم گفتند این مشکل گزارش شده در حال آماده سازی بایوس جدید هستیم . تا آن هنگام یا XMP رو غیر فعال کن یا با بایوس اولیه مادربردت دوباره راه اندازی کن .حدود یکی دو هفته بعد بایوس جدید منتشر شد و مشکلات کلا حل گشت .
با این ماجرا که گفتم شما هم یکی از گزینه های مادربردت با بایوس جدید مشکل داره .امیدوارم برادر عزیزم مشکلت هرچه زودتر حل بشه .
Bookmarks