والا من هیچ بدی از گیگابایت و آواژنگ و... تا حالا ندیدم فقط قیمت هاش خیلی بالاست وگرنه خدایی قطعاتش عمریه.
پشتیبانیش هم آواژنگ و هم تو این انجمن خوب بوده و اینجا هم که بعد از مدت ها به یه مشکل خورده بودم دوست عزیزمون ای ام دی بزرگ تر از اینتل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (AMD>INTEL) کمک کردن و اونم حل کردن.
مادربورد های سری Ultra Durable گیگابایت واقعاً طبق معنای لغوی تبلیغش از عمر دوام بالایی برخوردارن.
یه کیس از بیشتر از 6 سال پیش دارم هاردم ضعیف و کند شده، فن های خود کیس صدا پیدا کردن و حتی با اینکه تمیزشون هم میکنم بازم صدای بدی میدن اما خدایی مادربورد و کارت گرافیک گیگابایتی که داشتم مثل روز اولشون هنوز کار میکنن حتی بدون افت سرعت.
یادمه با GIGABYTE GTS 450 حتی Rise of The Tomb Raider رو بازی میکردم درسته سرعت FPS ام تو بازی روی 12 الی 18 بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی اون موقع پولش نبود و همینکه می تونست روی گرافیک Very Low حداقل بازی کرد عالی بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الانم که یه GIGABYTE GTX 1050 Ti OC Edition دارم و روی همین بازی در حالت DirectX 12 و گرافیک Ultra تست کردم با اینکه سی پی یوم Core i3 2100 هستش و 100 درصد گلوگاهه و مادربورد هم فقط تا PCI-Express 2.0 پشتیبانی میکنه ولی تونست فریم ریت نزدیک 20 رو برای حالت Ultra و DirectX 12 برام ثبت کنه اما در حالت High و روی DirectX 11 براحتی تا نزدیک 50 هم FPS با این سی پی یو ضعیف و رم 8 گیگ DDR3 میده ولی برای گرفتن 60 کامل باید روی حالت Medium و DirectX 11 بذارم.
خنک سازیش هم طوریه که اکثر اوقات فن هاش خاموشه نه که کیسم هم خودش در محل سرد و خنکیه کمتر پیش میاد دماش از 40 بزنه بالاتر.
از نرم افزار XTREME GAMING ENGINE اش هم خیلی خوشم آمد که میشه هم از طریق پروفایل های پیش فرض Gaming Mode و OC Mode و ECO Mode سرعت Clock اش رو تغییر بدم هم میشه سرعت فن هاشو تغییر بدم فقط اگه مثل نرم افزار اختصاصی شرکت MSI یعنی AfterBurner می تونست FPS بازی ها هم اون گوشه بازی نشون بده و دیگه نیازی به نصب Fraps نداشتم خیلی بهتر میشد.
Bookmarks