برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sali.1000i برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبا تشکر . به خاطر ثبت تجربه . امیدوارم رضایت کامل از e-support آواژنگ داشته باشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید
با سلام و احترام
من خیلی از محصولاتی که دارای گارانتی آواژنگ بوده را تهیه کردم مثل لاجیتک و گیگابایت خدا رو شکر تا به این 6 سال هیچ مشکلی با محصولات گیگا و لاجیتک نداشتم که تجربه خدمات پس از فروش آواژنگ و تجربه کنم اما از روزی که با این انجمن اشنا شدم هر سوالی کردم جواب درست و علمی اونو بدست اوردم که جای تشکر داره مخصوصا از اقای AMD>برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید INTEL
با تشکر . به خاطر ثبت تجربه . امیدوارم رضایت کامل از e-support آواژنگ داشته باشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید
alireza.kish (31-08-15), AMD>INTEL (31-08-15), Hessam II (31-08-15), mohammad- (23-06-16)
اقا این اقا امید کارش درسته بخدا خواستم دوباره تشکر بکنم که تا 4 صبح پا به پای من بیدار موندن تا مشکل بنده رو حل کنن خواستم تشکر ویژه از ایشون بکنم ممنون سرعت بالای ایشون در پاسخگویی و 24 ساعته ایشون بدون هیچ توقعی جایی بس تشکر دارد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CPU: intel Core i7 5820K
RAM: G.Skill 16G bass 3000 cl 15
VGA: Msi Gforce GTX580 Lightining
MAIN: Giga x99 ud5 wifi
|
باید از شرکت گیگابایت و نماینده آن شرکت محترم آواژنگ تشکر کرد که امکانات و زیر ساخت این پشتیبانی آنلاین رو ایجاد نمودند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza.kish برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Avajang (02-09-15), M3RS4D 50062 (19-09-15), mohammad- (23-06-16)
خدایش باید محصولات زیر رو بهمراه گارانتی اواژنگ پرستید تو ایران
گیگابایت - لاجیتک - اینم خوبه گناه داره خیلی خوبه وسترن دیجیتالبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CPU: intel Core i7 5820K
RAM: G.Skill 16G bass 3000 cl 15
VGA: Msi Gforce GTX580 Lightining
MAIN: Giga x99 ud5 wifi
AMD>INTEL (02-09-15), Avajang (02-09-15), M3RS4D 50062 (19-09-15), mohammad- (23-06-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza.kish برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza.kish برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبا تشکر . به خاطر ثبت تجربه . امیدوارم رضایت کامل از e-support آواژنگ داشته باشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید
با سلام
البته این اولین بار نیست که برای رفع مشکل انجمن شهر سخت افزار به کمک من آمده و نیز اولین بار هم نیست که در این دفترچه تجربه ای از e-support ثبت میکنم. ولی برای بار چندم هم که باشه بر خود واجب می دونم از همه مجموعه و بخصوص کاربر محترم AMD>INTEL (استاد امید عزیز) تشکر کنم. دقت ایشون و بعضا سایر اساتید و کیفیت و سرعت پاسخگویی بی نظیر هست.
بدون شک در هیچ انجمنی به شخصه تجربه حل مشکل با این کیفیت و سرعت را نداشته ام.
سپاسگذارم. آرزوی قلبی من توفیق روزافزون است برای همه کسانی که در راهنمایی و مشاوره، امین و دلسوز و آگاه هستند....
AMD>INTEL (19-09-15), Avajang (19-09-15), M A H R A D (20-09-15), M3RS4D 50062 (19-09-15), mohammad- (23-06-16), nima_hl (19-09-15), خبات کریمی (19-09-15)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SMHD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبا تشکر . به خاطر ثبت تجربه . امیدوارم رضایت کامل از e-support آواژنگ داشته باشید .
موفق باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M A H R A D (20-09-15), M3RS4D 50062 (19-09-15), mohammad- (23-06-16), SMHD (19-09-15), خبات کریمی (19-09-15)
سلام.با کمک آقا امید عزیز من با داشتن مادربرد گیگابایت x99 gaming 7 wifi و برنامه easy tune تونستم به راحتی پردازنده ام رو (5820k) از 3.3 مگاهرتز به 4.2 مگاهرتز اور کنم.تجربه شیرین و راحتی بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (17-10-15), M A H R A D (20-10-15), mohammad- (23-06-16)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks