Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 منظورتونه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باسلام: می خواستم مادربورد Gigabyte GA-Z97X-Gaming با مادربورد Gigabyte GA-Z97X-Gaming G1 WiFi-BK چیست؟
آخرین ویرایش توسط kazaroonishahrsakhtafzar در تاریخ 14-01-15 انجام شده است
|
Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 منظورتونه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
kazaroonishahrsakhtafzar (14-01-15)
بله درست هست ، می خواستم تفاوت مادربورد 5 Gigabyte GA-Z97X-Gaming با مادربورد Gigabyte GA-Z97X-Gaming G1 WiFi-BK برایم بگویید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آیا کارت شبکه TP-Link 300Mbps Wireless N PCI Adapter TL-WN951N برای مادبورد 5 Gigabyte GA-Z97X-Gaming مناسب می باشد؟
بله 5 Gigabyte GA-Z97X-Gaming یک اسلات pci دارد که میتونید این کارت رو نصب کنید . به نظر من خرید 5 Gigabyte GA-Z97X-Gaming به صرفه تره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
fernaspe (14-01-15), kazaroonishahrsakhtafzar (14-01-15)
ممنون از شما ،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما من وقتی به تصویرش نگاه کردم یه سئوال برایم پیش اومد که آیا می توانم همزمان دو عدد کارت گرافیک Gigabyte GTX 970 G1 Gaming OC WF 3X 4GB و یک عدد هم TP-Link 300Mbps Wireless N PCI Adapter TL-WN951N نصب کنم؟
میتونید از کارت های pcie استفاده کنید . یک مدل رو دیروز بهتون معرفی کردم از d-linkبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D-Link Wireless N300 PCI Express Desktop Adapter DWA-548
M3RS4D 50062 (14-01-15)
|
آقا امید ببخشید زیاد سئوال می کنم ،ولی منظورم این بود که آیا سه تاش روی مادروبرد فوق همزمان جا میشند یا نه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمالش هست . ولی خرید کارت وایرلس pcie ایده بهتری هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
kazaroonishahrsakhtafzar (14-01-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks