mom (07-06-15)
شما باید قطعه خرابی که روی سیستم دارید و باعث خرابی مادربردت میشه . شناسایی کنید . نمیشه این همه برند مشکل داشته باشند. احتمالا مشکل تغذیه و پاور داشتید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrad.s برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mom (07-06-15)
650 وات پاور با سیستم ترکیده ی من :||| کلا کارت گرافیک های ati خیلی نویز دارند دیگه سمتشون نمیرم
mom (07-06-15)
|
مرسی استاد عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی دوستان
خوب امروز صبح رفتم پیش فروشنده اما فروشنده زیر بار نرفت خیلی تحملش کردم و بردباری به خرج دادم اما بلاخره صبرم تموم شد و یک حال اساسی بش دادم
تا اینکه به اتفاق کارمنده فروشگاه رفتیم آواژنگ و بعد از تست مشخص شد کارت GTX 960 مادرزادی مشکل دارد
بعد از اینکه مشخص شد حق با من بوده قرار شد کارت تعویض بشه اما اینکه به نام چه کسی تعویض بشه باز بین بنده و فروشنده دعوا شد.
من می گفتم با توجه به اینکه کارت به شکل آکبند مشکل داشته و از طرفی این مشکل در حین ساعت تست پیش امده لذا این کارت را دیگه نمیخوام
که بعد از این برخورد ؛؛ کارمند شرکت اواژنگ حق را به من داده و کارت را جهت تعویض بنام فروشنده رسید کرد
در کل این اولین برخورد من با یک فروشنده کم انصاف بود. ولی خدائی زور می گفت
خوب بعد از این مسئله دیگه از خیر این کارت گذشتم و به جای اون یک کارت با حال ASUS R9 290X DIRECTCU II OC خرید کردم و در حال حاضر بخوبی دارم با این کارت کار میکنم.
در یک کلام این کارت سرعت و قدرت پردازش سرسام آوری دارد. تازه جای اور خوبی هم دارد .
البته برای چنین کارتی نیاز به یک پاور خوب و حداقل 8 گیگ رم داشتم که مجبور به خرید پاور GREEN 850W -OVERCLOCKING EVO-80PLUS و دو خشاب رم 4 گیگ کروسیر شدم
خلاصه امروز یه 3 تومنی پیاده شدیممرسی از همه دوستان که به این تاپیک لطف داشتند
الان یه دوساعتی هست که سیستم را مجددا اسمبل کردم و در حال حاضر سیستم بخوبی کار می کند
آخرین ویرایش توسط mom در تاریخ 07-06-15 انجام شده است
دستانی که برای ارتقاء دانش و فرهنگ جامعه به خاک زمین خو گرفته اند ارزشمندتر از دستانی ست که برای دعا به سوی آسمان بلند شده اند
Avajang (07-06-15)
سلام دوست منبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrad.s برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده که کارت ATI خرید نکرده بودم اتفاقا این مشکل متعلق به کارت GTX 960 نه ATI
از قضا GTX 960 را پس داده و در عوض یک کارت ASUS R9 290X DIRECTCU II OC تهیه کردم
دستانی که برای ارتقاء دانش و فرهنگ جامعه به خاک زمین خو گرفته اند ارزشمندتر از دستانی ست که برای دعا به سوی آسمان بلند شده اند
خوب تعویض درجا براتون انجام دادند . من فکر میکنم گارانتی کارشو به خوبی انجام داده . چنین سرویسی در ایران وجود خارجی ندارد کارت درجا تعویض بشه . به هرحال تصمیمی که گرفتید . امیدوارم مبارکتون باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این درصدهای خرابی همیشه وجود داشته و علت های متفاوتی میتونه داشته باشه . شرکت آواژنگ بر اساس رعایت حقوق مصرف کننده کارت شما به صورت فوری تعویض کرده است . امیدوارم از پشتیبانی آنلاین گیگابایت آواژنگ رضایت کامل داشته باشید . همچنین کیفیت سرویس دهی به شما .
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی دوست گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Avajang برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امروز از کارمند آوازنگ نهایت تشکر را دارم .. چون منصفانه بین بنده و فروشنده داوری کرد.
استاده گرامی خ.ب بنده هم همین را میگویم ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر قرار بود در جا تعویض انجام بشه دیگه اصرار فروشنده مبنی بر ارسال به گارانتی و تعویض خود کارت چه بوده؟
من میگفتم این کارت را نمیخواهم چون چنین کارتی که به شکل آکبند مورد داشته باشد دیگه به درد من نمیخورد اما فروشنده اصرار داشت که کارت را درجا تعویض نکند بلکه انرا به گارانتی فرستاده وبعد از چند روز همان کارت را برای من تعویض کند که من زیر بار نرفتم.
مسئله خیلی سادست فروشنده اصلا زیر بار نمی رفت که کارت دیگری به من بدهد اما تصمیم شرکت محترم آواژنگ مبنی بر رسید کردن کارت معیوب بنام فروشنده عملا حق را به من داد و من توانستم با پول کارت + مابه تفاوت یک کارت بهتر تهیه کنم
مرس از آواژنگبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
با تشکر . مجموع نظرتون درباره خدمات آواژنگ من جمله پاسخگویی به شما در انجمن پشتیبانی گیگابایت رو خوشحال میشویم در تاپیک زیر بیان کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق و موید باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...7%D9%86-45529/
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks