سجاد جان لطف بیشتر توضیح بده . پاور سیستمت چی هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربردم H97-D3H هه
یکی از USB3 اش مشکل داره انگار
از اونجایی که بقیه شم برام کافیه و بدون کامپیوتر تو مدتی که بره گارانتی برام سخته ، به نظرتون بفرستم گارانتی؟
|
|
سجاد جان لطف بیشتر توضیح بده . پاور سیستمت چی هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (01-11-14)
درجا تعویض هست؟
چون USB اش مشکل داره رو میگم
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 01-11-14 انجام شده است
SajjadKhati (01-11-14)
بایوس رو دیروز به F5 آپدیت کردم
USB3 هه
قطعه که فلش بود
دیوایس منظورت همون قطعه هه؟ میگم دیگه . دو تا فلش رو تست کردم . هر دو تو یه پورت شناسایی نمیشن . تو بقیه پورتا شناسایی میشن
ویندوز همون 8.1 هست یا ویندوز دیگه نصب کردی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ESD Protection for USB and LAN
این مورد تعویضی نیست چون پشت هر پورتusb یک فیوز هست که برای آسیب ندیدن مادربرد و قطعات طراحی شده است . ولی باز با یک قطعه usb دیگه تست کنید . اگر usb 3.0 باشه خیلی بهتره .یکبار هم تنظیمات بایوس رو دیفالت کنید
http://www.gigabyte.com/microsite/364/images/safe.html
SajjadKhati (01-11-14)
|
|
ویندوز 81 هه
راستی انگار (دقیق یادم نیست) دیروز زدم به همین پورت مورد نداشتا
به قول تو یه بایوس رو دیفالت کنم ان شاء ا... فرجی شد
حتما دیفالت کن .ولی احتمال زیاد فیوزش قطع کردهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مطمئن هستید فلش سالم هست ؟ یا دیوایس usb مشکل دار وصل نکردی که فیوز پروتکشن قطع نکرده باشه ؟
SajjadKhati (01-11-14)
دیفالت کردم بازم درس نشد
آره سالمه . بقیه پورتاش جواب میده . فقط همون یه دونه پورت نمیشناسه
ینی چی به دیوایس USB مشکل دار وصل کردم؟ منظورت پورت USB مشکل دار هه؟ خوب اگه یه نفری تو یه کامپوتر دیگه که USB اش مشکل داشته باشه وصل کرده باشه ، چه ربطی به این مادربرد داره؟ بجز این رو همه ی پورتای این مادربرد تست کردم اما این یه دونه فقط خرابه
اگه فیوزش پریده باشه ، میتونم درستش کنم؟
باید بفرستید گارانتی. این قابلیت برای محافظت از مادربرد برای شوک های esd هست . به خاطر همین میپرسم چون احتمال زیاد دلیلی باعث قطع شدن فیوز شده است .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
![]()
mehrdad_ab (01-11-14), SajjadKhati (01-11-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks