آقا حمید سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamid_mol برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب حالا دقیقا فهمیدم منظورت چیه
یکسری چیز ها هست که باید دقیق باشه نه از روی حدس
شما نوشتی کارت 430 دلاری با احتساب مالیات و ارسال رایگان 470 دلار. این یعنی که مالیات 30 دلاره و می خوام یک سندی ارائه بدی که مالیات 30 دلار شده یعنی چطوری این رو حساب کردی و بر اساس چه منبعی و این مالیات طبق ضوابط کدوم کشوره و چند درصده
یا بر اساس چه سندی اعلام می کنی که گیگابایت به نماینده های خود 30درصد زیر قیمت میده و این عدد رو از کجا پیدا کردی
یا گمرگ رو 8 درصد اعلام کردی و گفتی که ما حالا می گیم 9 درصد یعنی اینکه نمی دونی دقیقا چند درصده اینطوری که نمی شه بگیم حالا 9 درصد تعرفه های گمرگ مشخص هستن پس لطف کن تعرفه دقیق گمرگ رو برای کارت های گرافیک برای سال 95 اعلام کن
اونی هم که شما گفتی بیا کمی گرون فروشی بکنیم گرون فروشیش شده یک درصد. مگه یک درصد گرون فروشیه؟
من روی برند گیگابایت به عنوان یک برند با کیفیت تعصب دارم و خودت هم می بینی که کارت رو داره می ده 430 دلار یعنی کاملا منصفانه یعنی مشکل الان گیگابایت نیست مشکل در جاهای دیگه ایه یعنی مشکل داخلیه پس بیا این اطلاعاتی که ازت خواستم رو ارائه بده تا یه بحثی کنیم که همه بازدید کننده ها استفاده کنن و اطلاعات خودمون هم افزایش پیدا کنه
اگه از اول اینطور دقیق و حساب شده و با اعداد ایراد می گرفتی قضیه فرق می کرد اینکه بگی فاجعه ما نمی تونیم بفهمیم که نیتت خیره یا نه
چون الان این پست رو میذارم آفلاینی شما جوابت رو بذار با سند و مدرک و حالا اونایی که می دونی و مدل های دقیق کارت های گیگابایت رو با قیمت های جهانی و قیمت های داخلی هم قرار بده و اگه تونستی مثلا تو اون رنج قیمت از برند ایسوس یا ام اس ای رو هم بزار به مقایسه ای بکنیم ببینیم این گارانتی ها دارن چیکار می کنن
ولی مطمئن باش که اگه تخلفی صورت بگیره پیگیری های لازم انجام می شه گرچه زمان می بره ولی اگه صحبت های قبلیم رو توی یکی از پست ها دیده باشی گفتم که اگه تخلفی در جایی صورت می گیره بررسی کردنشون فقط برای جریمه کردن و کسب درآمده و نمیان کار رو درست کنن
اگر هم نخواستی بحث کنیم که خوب موردی نیست
Bookmarks