Commilion (16-08-16), DOOM999 (16-08-16), kingphoenix (16-08-16), lorn (17-08-16)
سلام
متاسفانه ماه ها از عرضه ی سری 1000 می گذره و تقریبا تمام برند ها و مدل ها در بازار موجود هستند اما گیگابایت به لطف آواژنگ هنوز موجود نیست.
بنده حدود یک ماه پیش که ایسوس ROG STRIX-GTX1070-O8G-GAMING موجود شد با قیمتی دو میلیون و 50 هزار تومان می تونستم اون رو بخرم اما به امید این که آواژنگ به زودی گیگابایت رو موجود می کنه اونم با قیمتی منطقی تر و منصفانه تر از بازار خراب و واسطه گرانه ی ایسوس، اون رو نخریدم، اما الان یه ماه گذشته و هنوز آواژنگ امروز و فردا می کنه و کارت ها رو موجود نکرده!
چرا؟ واقعا چرا؟
این موضوع در مورد محصولات گیگابایت (تحت مدیریت آواژنگ) هی داره تکرار می شه! خیلی از مشتری های گیگابایت به واسطه نا امیدی از عرضه محصولات گیگابایت می رن سراغ برند های دیگه و دیگه مشتری برند دیگر باقی می مانند یعنی از دست دادن مشتری های بلفعل به صورت دایمی و خارج شدن آن ها از حتی از بلقوه
آخرین ویرایش توسط hamid_mol در تاریخ 16-08-16 انجام شده است
Commilion (16-08-16), DOOM999 (16-08-16), kingphoenix (16-08-16), lorn (17-08-16)
|
سلام دوست عزیز
مورد شما را با بخش مارکتینگ آواژنگ هماهنگ و پیگیری میکنیم و به اطلاع شما در همین تاپیک میرسونیم .
با تشکر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamid_mol برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقیقا حق یا شماست . چند ماه هست که منتظر موجود شدن این کارتها هستم و مطمئنم که امثال من زیاد هستند . اکثر قطعات کامپیوتر رو به خاطر اعتمادی که به آواژنگ داشتم ، با همین گارانتی گرفتم . و منتظر ورود کارتهای سری 1070 و 1080 توسط همین شرکت هستم . امیدوارم به خاطر مشتری هایی که سالها به آواژنگ اعتماد کردن یه حرکتی بزنن . اعتماد سازی خیلی سخته اما نابود کردنش سه شماره
.....
من با نظر شما مخالف هستم چون کسی که عاشق محصولات گیگابایته صبر می کنه تا محصول یا محصولات مورد نظرش برسن حالا یک ماه تا 45 روز دیرتربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamid_mol برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اونایی که می خوان یک هزینه سنگین برای خرید gtx 1070 یا دیگر کارت های از این دست بکنن نمیان تا یه کارت موجود شد برن اون رو بخرن اول صبر می کنن تا همه کارت ها وارد بشن بعد شروع می کنن به مطالعه و تحقیق از سایت های معتبر جهانی و کارشناس های داخلی
آواژنگ هم خودش کارشناس های بسیار حرفه ای در این زمینه داره و مطمئنا چیزی که الان به ذهن شما برسه اونا ساعت ها دربارش تحقیق کردن
ما نمی دونیم شاید یه مشکلی به وجود اومده یا شاید زمانبندی خاصی رو در نظر گرفتن
من اعتقاد دارم که برندهای دیگه مثل ایسوس بیشتر نگران از دست دادن مشتری هستن تا گیگابایت به همین خاطر می ترسن که نکنه محصولاتشون فروش نره زودتر وارد بازار می کنن ولی گیگابایت خیالش راحته می دونه عاشقاش منتظرش می مونن
از دید شخصی من این تاخیر تو عرضه شاید به نفع کاربران تموم بشه و با قیمت بهتری دستشون برسه. من به مشتریانم که قصد خرید کارت 1080 داشتند گفتم حداقل یک ماهی صبر کنند تا قیمت ها منطقی تر بشند.
Commilion (16-08-16), DOOM999 (16-08-16), FRANKLIN (16-08-16), hamid_mol (16-08-16), I M A N (16-08-16), kingphoenix (16-08-16), lorn (17-08-16), SajjadKhati (16-08-16)
شما یه جوری از برندهای دیگه نوشتی انگار ام اس آی و ایسوس و GALAX ایدز دارن من برندی بهتر از ایسوس ندیدم و فکر نکنمم بیاد چه قشنگیش چه کیفیتش .12ساله دارم ایسوس استفاده میکنم.خرابی ازش ندیدم همیشه ام پرفومنس کارتاش از گیگا بهتر بوده
.
DOOM999 (16-08-16), hamid_mol (16-08-16), I M A N (16-08-16), miladmhti (19-08-16), خبات کریمی (17-08-16)
|
دوستان عزیز بنده خودم جز این که منطقا برند گیگابایت و خدمات آواژنگ رو تایید می کنم و قبول دارم ، روشون هم تعصب دارم!
اما یک برند خوب و یک فرآیند سالم، دلیلی برای دیر عرضه شدن، یا گرون بودن و حبابی بودن قیمت اولیه ندارد.
جنس رو از شرکت مادر که طرف قرارداد هست درب کارخونه تحویل می گیره، دقیقا همزان با عرضه ی جهانی (مدتی زود تر حتی) با قیمت 40 درصد پایین تر از قیمت اصلی، این جنس رو وارد می کنه مراحل و هزینه هاش انجام می شه ، در یک شبکه ی فروش سالم و شفاف، توزیع می کنه و به دست مصرف کنندگان نهایی می رسونه!
دلیلی برای تاخیر و حباب و این جور چیزا توی برند های خوب که شرکت های با اصالت نمایندگیشون هستند وجود نداره !
از صبر صحبت می کنید! مگه می خوام بشینم بازی کنم که می گید صبر کن؟ کار و زندگی داریم ! فرضا هم اگه بخوایم بازی کنیم تابستون تموم شد رفت ، اونایی هم که می خواستن بازی کنن، دیگه چقدر صبر کنن؟
اینکه تاخیر داشتن توی عرضه ی مناسب توی بازار که شکی نیست حرفت درست ولی مقداری تاخیر هم بد نیست، تا حباب قیمتی که ایجاد شده بشکنه آوازنگ هم مثل همیشه با قیمت معقول گوی سبقت فروش از دیگر واردکننده های برند های داخلی بگیره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamid_mol برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته شاید این سخت گیری های اخیر در مورد واردات قطعاتی که نمایندگی رسمی شرکت ها نیستن (فکر کنم آواژنگ به عنوان نمایندگی رسمی گیگابات نیست چون توی سایت گیگابایت هیچ نمایندگی از ایران ثبت نشده) هم دامن گیر این آواژنگ شده باشه.
من که به لطف خود شما کارت 980 تی آی اکستریم گیگا دارم کلی هم از شما و آواژنگ ممنونم. ولی از طرفی هم برای مصرف کنندگان که ارتقاهاشون توی این ایام تابستان گذاشتن حق میدم انتظارشون داره به اتمام میرسه خیلی ها مدرسه هاشون شروع میشه خیلی ها هم که سن و سالی ازشون گذشته از مهرماه پیک کاریشون شروع میشه
آواژنگ عزیزم دست بجنبون که گیگا تو ایران فقط با نام توئه که خریدار داره چون قیمت و خدمات پس از فروشت توام با هم واقعاً خوبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اضافه شده بعد ویرایش:
البته صحت این حرفمو نمیتونم خودم تایید کنم ولی مثل اینکه سری های جدید کارت گرافیک ها هم معضل کوچیکی توی فن هاشون داشتن شاید به همین دلیل باشه عرضه با کمی تاخیر از شرکت گیگا باشه تا این مشکل کوچیک مرتفع بشه تا مشتری نهایی محصولی سالم دستش برسه
آخرین ویرایش توسط kingphoenix در تاریخ 16-08-16 انجام شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Avajang برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام مجدد
دوست عزیز خبری نشد؟جناب آقای اشکان دژقرد، مدیریت فروش محصولات های اند، توضیحی ندادند به شما که به ما اعلام بفرمایید؟
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamid_mol برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارهای پیگیری این موضوع انجام شده و هر موقع که به ما پاسخ دادند در تاپیک اطلاع رسانی میکنیم .
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks