اینکه تاخیر داشتن توی عرضه ی مناسب توی بازار که شکی نیست حرفت درست ولی مقداری تاخیر هم بد نیست، تا حباب قیمتی که ایجاد شده بشکنه آوازنگ هم مثل همیشه با قیمت معقول گوی سبقت فروش از دیگر واردکننده های برند های داخلی بگیره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamid_mol برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته شاید این سخت گیری های اخیر در مورد واردات قطعاتی که نمایندگی رسمی شرکت ها نیستن (فکر کنم آواژنگ به عنوان نمایندگی رسمی گیگابات نیست چون توی سایت گیگابایت هیچ نمایندگی از ایران ثبت نشده) هم دامن گیر این آواژنگ شده باشه.
من که به لطف خود شما کارت 980 تی آی اکستریم گیگا دارم کلی هم از شما و آواژنگ ممنونم. ولی از طرفی هم برای مصرف کنندگان که ارتقاهاشون توی این ایام تابستان گذاشتن حق میدم انتظارشون داره به اتمام میرسه خیلی ها مدرسه هاشون شروع میشه خیلی ها هم که سن و سالی ازشون گذشته از مهرماه پیک کاریشون شروع میشه
آواژنگ عزیزم دست بجنبون که گیگا تو ایران فقط با نام توئه که خریدار داره چون قیمت و خدمات پس از فروشت توام با هم واقعاً خوبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اضافه شده بعد ویرایش:
البته صحت این حرفمو نمیتونم خودم تایید کنم ولی مثل اینکه سری های جدید کارت گرافیک ها هم معضل کوچیکی توی فن هاشون داشتن شاید به همین دلیل باشه عرضه با کمی تاخیر از شرکت گیگا باشه تا این مشکل کوچیک مرتفع بشه تا مشتری نهایی محصولی سالم دستش برسه

Bookmarks