سپاسگزارم از شما... خسته نباشید!
خدای من...!!!! واقعاً غالفگیر شدم با این حجم متن از پاسخ شما و تصور نمی کردم تا این حد طولانی و کامل جواب بدید!
نه. خیـــــــــلی ممنون. فراتر از انتظارمون، پاسخ دریافت کردیم و داشتن چنین سعادتی، برامون افتخار بود.
البته نقل و قول کردن متن هم، تاپیک رو پر محتوا جلوه می ده! :D اما خیلی خوب بود و بسیار راضی هستم از پاسخگویی شما.
در مورد سمینار منظورم سمینار در تهران بود. در سمینار اخیر که در هتل هما برگزار شد، افتخار حضور و دعوت از سوی آواژنگ رو داشتیم.
در مورد پیشنهادم، حتماً منتقل کنید. الان خیلی از شرکت ها و سایت های بزرگ دنیا اتفاقاً گفتگو و پشتیبانی آنلاین دارن. اتفاقاً اعتبار یک سایتی چون آواژنگ رو که بیشتر از سایر شرکت ها به کاربران اهمیت میدن رو بیش از پیش تقویت می کنه.
بزرگترین سایت های دنیا الان چنین امکانی رو دارند که عذرخواهی می کنم، شرکت آواژنگ در برابرشون چیزی نیست! :D
در مورد مثالی هم که از سوکت 2011 آوردید، برای کسانی مثل ما که فقط High-End کار می کنیم، از هر 5 تا سیستم، حداقل یکیش از سوکت 2011 هست!
فروش سیستم هایی هم که داریم از 4 میلیون که حداقلش هست معمولاً شروع میشه تا حتی 20 میلیون!! (به صورت تخصصی برای گیمینگ و رندرینگ - سوکت 1150 و 2011)
بی نهایت سپاسگزارم از زحمات شما.
جسارتاً شما آقایِ...؟
Bookmarks