سلام مجدد خدمت شما دوست عزیز
کالا از روز شنبه در بازار کشور اماده عرضه هست و این تاخیر بوجود اومده به دلیل تغییر نگرش واردات کالا از طرف مسولین مربوطه هست.
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Avajang برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی ممنون از پیگیری و پاسخگویی شما و آواژنگ
منظور شما از مسولین مربوطه، مسولین آواژنگ هست یا حکومت یا گیگابایت؟
باتشکر مجدد
kingphoenix (21-08-16)
|
ببخشید می خوام بدونم هدفت از تخریب گارانتی قدیمی و پاسخگوی آواژنگ چیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamid_mol برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن فاجعه به حوادثی مثل سیل ، زلزله ، کشتار انسان ها و از این دست مسائل گفته می شود
با این تعریفی که شما از فاجعه داری فکر می کنم اگه لوله آب خونتون بترکه فکر می کنی قیامت شده
البته اول نخواستم جوابت رو بدم ولی خوب می بینم با اینکه جواب سوالت رو از مسئولین آواژنگ دریافت کردی ولی ول کن ماجرا نیستی چرا؟
چون برای سوالت دو هدف رو دنبال می کردی یکی اینکه از زمان عرضه محصولات آواژنگ اطلاع پیدا کنی و همزمان با اون تخریب آواژنگ
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
علیک سلام
یه سری آرایه های ادبی هست ، برید مطالعه کنید،
منظور از فاجعه این جا عدم حصول آن چیزی که انتظار می رود بلکه وقوع اتفاقات بسیار بد تر هست.
لطف کردی جواب دادی
مشکل من با عرضه شدن این سری گرافیک ها با این همه تاخیر حل نمی شه! بر اساس انتظاری که از آواژنگ دارم، باید دلیل منطقی بیاره برای این تاخیر، وگرنه یا ضعف در واردات و توزیع هست یا ایجاد تشنگی در بازار و فروش با قیمت بالاتر (با قیمت های روز شنبه مشخص می شه) که باز هم انتظار بنده از آواژنگ بسیار بیشتر از این حرف هاست!
اون زمان که به سیب زمینی جور دیگری تلفظ می شود توسط بعضی از دوستان، بنده مادربرد های گیگابایت رو می بردم آواژنگ و همواره هم خدمات خوبش سپاسگذار بودم، اما درکنارش همواره از توزیع دیر هنگام محصولات گیگابایت و دیگر برند های تحت گارانتی آواژنگ مثل رم های خوب و ارزون کینمکس ناراضی بودم و این حق رو به خودم می دم که جواب بخوام که واقعا چرا!
kingphoenix (21-08-16)
شرکتهای بزرگ محترم و معتبری مثل آواژنگ تحلیل بازار دارند و شک نکن خیلی عوامل باید باشه که کالا سر تایم خودش پخش بشه و منتظر مسافرهای جدید آواژنگ به بازار هستیم
AMD>INTEL (19-08-16), kingphoenix (21-08-16), mohammad- (19-08-16)
دوستان بنطرم حاشیه رو کمتر کنیم بهتر هست
دوستان عزیز که نماینده آواژنگ هم هستن به صراحت پاسخ دادن و مشکل رو برطرف کردن بنظرم جای شکرش باقیه که حداقل برند گیگابایت دارایی بهترین پاسخگویی در بین دیگر برند ها تو ایران هستش چه از طریق آواژنگ چه از طریق مدیا و.....
متاسفانه ئضعیت بازار و گمرک این چند وقت زیاد خوب نیست و شاید پر بی راه نباشه که علت رو جای دیگه ای غیر از آواژنگ و گیگابایت جست و جو کنیم (وقتی سی پی یو 1140 یهو می ره بالای 1400 دیگه چه انتظاری از بقیه می شه داشت؟)
AMD>INTEL (19-08-16), gigabyte_ir (23-08-16), hamid_mol (19-08-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تمام این حرف ها درست
اما اگر واقعا مشکل گمرک هست! مثلا برند رقیب به گمرک .... داده که بار خودش زود ترخیص بشه و بار رقیب تو گمرک گیر کنه دو ماه؟
اصلا بگذارید صورت مساله رو جور دیگری بگم:
دو تا تیم معروف تو یک شهراورد با هم بازی می کنند و تیمی که شما طرفدارش هستید که هم کادر فنی قوی تر داره، هم بازی کن های قوی تر، می بازه و همون ابتدای بازی دو تا گل می خوره ! شما نمی پرسی چرا؟ نباید بهت جواب گو باشند؟
خب سوال منم اینه : چرا بیش از یک ماه هست رقیب گیگابایت ، ایسوس تو بازار موجود است اما گیگابایت نه؟ اگه تخسیر (تقصیر) کس دیگری هست، خب حداقل بگن مثلا داور نا داوری کرده! همین
kingphoenix (21-08-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Avajang برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام به شما دوست عزیز
شنبه هم تمام شد و خبری نشد
و دلیلی هم برای این بی خبری ارایه نشد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
kingphoenix (21-08-16), TechRadar (20-08-16)
|
دلایلی که از عدم توزیع گفته می شه :
1) از سری قدیمی با قیمت های بالا در بازار موجود است، شرکت باید قیمت آن ها را دراپ شدید بدهد، اما نمی خواهد این کار را بکند، با عدم موجودی در بازار می خواهد به مشتری ها فشار بیاورد برای خرید کارت های قدیمی، هر موقع کار های سری قدیمی تمام شد، سپس این کارت ها را توزیع می کند.
2) افزایش تقاضا و اتش در بازار و به طبع کشش قیمتی بیشتر برای عرضه با قیمت بالاتر
3) تحمل برای خالی شدن بازار از موجودی شرکت های رقیب و عرضه در گپ عرضه ی مجدد شرکت های دیگر برای فروش با قیمت بالاتر (با هماهنگی با دیگر برند ها)
4) مشکلات سفارش گذاری و خط تولید ضعیف گیگابایت و دیر رسیدن محصول
5) ضعف در ترخیص کالا یا مزاحمت توسط گمرک (به خواست رقبا)
6)موردی بسیار مهم: شایعه در مشکل در طراحی فن سری اکستریم، که داخل بار آواژنگ هم بوده و آواژنگ برای این که درد سر ترخیص و بعد بازگردادن کالا زیاد است، اول بار را بازگردادنده تا سری اکستریم از آن خارج شود و بعد دوباره بار را آورده به همین دلیل انقدر دیر شده
اینا دلایلی است که از روی شایعات، شرایط بازار و مشاهده شواهد به ذهن می رسه! اما کدام ها درست است واقعا؟
Behzad52 (22-08-16), kingphoenix (21-08-16)
آقا شرمنده . به نظر من شما به جای تخریب . برو یه کارت ایسوس بگیر که تو آمریکاهم واسش دست و پا میشکنن. باور کن چیپست همش یکیه.طول عمرشونم یکیه . یعنی ایسوس و msi و گیگا و زوتاک و evga و galaxو pny و power color همش یکیه هیچ فرقی نداره .یه فرم اینور اونور که توفیقی نمیکنه.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks