خب حالا باید بگوییم آواژنگ و فاجعه قیمت گذاری
کارت گرافیک با قیمت جهانی 430 دلار رو قیمت گذاری کرده است 2100 ! دمت گرم آواژنگ!
خدا گیگابایت رو از دست آواژنگ آزاد کنه تا هم سریع بیاد و هم با قیمت مناسب
خب حالا باید بگوییم آواژنگ و فاجعه قیمت گذاری
کارت گرافیک با قیمت جهانی 430 دلار رو قیمت گذاری کرده است 2100 ! دمت گرم آواژنگ!
خدا گیگابایت رو از دست آواژنگ آزاد کنه تا هم سریع بیاد و هم با قیمت مناسب
Behzad52 (22-08-16)
|
شما قیمت کالاهای مشابهو گرفتی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamid_mol برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خدمات آواژنگ توی اکثر شهرها خدمات عالی داره
از افزایش قیمت کرایه گمرک چی خبر داری ؟؟
فکر میکنی 430 ×3550 بشه تمومه ؟
من نمیخوام دفاع کنم
اما شما در اشتباهی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط miladmhti برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه بقیه مثل ایسوس سیاست گرون فروشی دارن دلیل می شه ؟
قیمت جهانی کارت 1070 جی 1 (با احتساب مالیات و ارسال رایگان) 470 دلار قیمت فروش گیگابایت به نمایندگی خود (حداقل 30 درصد زیر این قیمت) 329 دلار هزینه ی گمرکی کارت گرافیک 8 درصد (ماحساب می کنیم 9 درصد) 358 دلار حداکثر قیمت دلار 6 ماه اخیر (3.6 هزار تومان) 1291 هزار تومان هزینه های حمل و نقل، گارانتی آواژنگ، فروشنده خرد (حداکثر 30 درصد) 1678 هزار تومان مالیات بر ارزش افزوده 9 درصد 1829 هزار تومان بیا کمی گرون فروشی هم کنیم 1850 هزار تومان
حداقل 30 % ؟؟؟ نه بابا بیشتره... 30 % خیلی کمتر میخره....90% زیر قیمت میخرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamid_mol برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد ارسال رایگان ؟؟؟؟عجب
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط miladmhti برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما قبلا خودت واردات کردی؟
470 دلار قیمت خودش داخل TAX و Sheeping هست! اول اون رو کم کن بعدش بزن 10 درصد خوبه ؟
حالا بیاید به جدول من خواب سرمایه اولیه هم اضافه کنیم، ماهی 2.5 درصد به ازایه 3 ماه می شه 90 تومن هم بابت این اضافه کنیم به کارت، 1950 می شه بازم 2100 نمی شه !!!!
Behzad52 (22-08-16)
|
محصولات دیگه رو هم یک حساب همینطوری بکن نتجیشو بزار . این یک چیز طبیعی هست که به محض ورود یک نسل جدید از قطعات ، تا مدتی یک حباب قیمتی تو بازار هست که مختص به آواژنگ هم نیست . همه برند ها و وارد کننده ها تو تکتک قطعات این اتفاق براشون میفتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamid_mol برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mousso برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله با دو ماه تاخیر جنس رو توزیع کردن ، انتظار فروش قیمت حبابی هم دارن؟ الان کارت های نسل قبلی با قیمت نجومی و بالاتر از این نسل رو دستشون باد کرده به دلیل همین کار ها !
بارش رو آواژنگ داده به دیجیکالا براش بفروشه ! جنس رو دیر میارن که هر کسی می خواست بخره رفته برند های دیگه رو خریده، قیمت بالا می گذارن که هر کسی حالا می خواد بخره نخره، برنامه ریزی هاشون درست نیست، زیادی وارد می کنن باد می کنه رو دستشون! اما همه اینا رو ما باید جواب بدیم و سری به سری داره اتفاق می افته
آخرین ویرایش توسط hamid_mol در تاریخ 22-08-16 انجام شده است
آقا حمید سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamid_mol برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب حالا دقیقا فهمیدم منظورت چیه
یکسری چیز ها هست که باید دقیق باشه نه از روی حدس
شما نوشتی کارت 430 دلاری با احتساب مالیات و ارسال رایگان 470 دلار. این یعنی که مالیات 30 دلاره و می خوام یک سندی ارائه بدی که مالیات 30 دلار شده یعنی چطوری این رو حساب کردی و بر اساس چه منبعی و این مالیات طبق ضوابط کدوم کشوره و چند درصده
یا بر اساس چه سندی اعلام می کنی که گیگابایت به نماینده های خود 30درصد زیر قیمت میده و این عدد رو از کجا پیدا کردی
یا گمرگ رو 8 درصد اعلام کردی و گفتی که ما حالا می گیم 9 درصد یعنی اینکه نمی دونی دقیقا چند درصده اینطوری که نمی شه بگیم حالا 9 درصد تعرفه های گمرگ مشخص هستن پس لطف کن تعرفه دقیق گمرگ رو برای کارت های گرافیک برای سال 95 اعلام کن
اونی هم که شما گفتی بیا کمی گرون فروشی بکنیم گرون فروشیش شده یک درصد. مگه یک درصد گرون فروشیه؟
من روی برند گیگابایت به عنوان یک برند با کیفیت تعصب دارم و خودت هم می بینی که کارت رو داره می ده 430 دلار یعنی کاملا منصفانه یعنی مشکل الان گیگابایت نیست مشکل در جاهای دیگه ایه یعنی مشکل داخلیه پس بیا این اطلاعاتی که ازت خواستم رو ارائه بده تا یه بحثی کنیم که همه بازدید کننده ها استفاده کنن و اطلاعات خودمون هم افزایش پیدا کنه
اگه از اول اینطور دقیق و حساب شده و با اعداد ایراد می گرفتی قضیه فرق می کرد اینکه بگی فاجعه ما نمی تونیم بفهمیم که نیتت خیره یا نه
چون الان این پست رو میذارم آفلاینی شما جوابت رو بذار با سند و مدرک و حالا اونایی که می دونی و مدل های دقیق کارت های گیگابایت رو با قیمت های جهانی و قیمت های داخلی هم قرار بده و اگه تونستی مثلا تو اون رنج قیمت از برند ایسوس یا ام اس ای رو هم بزار به مقایسه ای بکنیم ببینیم این گارانتی ها دارن چیکار می کنن
ولی مطمئن باش که اگه تخلفی صورت بگیره پیگیری های لازم انجام می شه گرچه زمان می بره ولی اگه صحبت های قبلیم رو توی یکی از پست ها دیده باشی گفتم که اگه تخلفی در جایی صورت می گیره بررسی کردنشون فقط برای جریمه کردن و کسب درآمده و نمیان کار رو درست کنن
اگر هم نخواستی بحث کنیم که خوب موردی نیست
AMD>INTEL (22-08-16), DOOM999 (22-08-16), gigabyte_ir (24-08-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
دونه دونه سوالات رو جواب می دم
بر اساس تجربه
بر اساس قواعد نمایندگی و تجربه در زمینه ی قطعات کامپیوتر
لیست خود گمرک 8 درصده و یک درصد هزینه های سرباز اضافه کردم
بله حتی یک درصد هم گرون فروشی هست
نیت آدم ها رو فقط خدا می دونه بهتره ما دنبال نیت آدم ها نباشیم کلا
دیگه بیشتر از این برای این موضوع وقت نمی گذارم، هر کسی اون چیزی که می خواست رو فهمید
تخلف خیلی زیاد شده و متاسفانه خیلی تخلفات کلان که نمی خوام وارد مباحث سیاسی بشیم ولی روزنامه ها رو مرور کن و مردم سمت این رفتند که از همدیگر تا می تونند بکنند متاسفانه متاسفانه
واقعا نمی خوام بحث کنم همین که این جا هم فریادی زدم بر نا عدالتی کافیه
Dark Devil (23-08-16), mohammad- (23-08-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks