بله درسته اما چرا باعث تعجب شما شده است؟یعنی اینکه زمانیکه ما به اینترنت متصلیم و پردازنده گوشی ما هم نیمه بیکار است ؛ از تمامی ظرفیت خود استفاده کند تا عملیاتی را برای جایی دیگر انجام دهد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مصارف مفید استفاده میشه، حتی مینویسه و شما باید انتخاب کنید که برای چه کاری میخواهی ؟ من زدم برای بیماری از گوشی من استفاده کن.
من این کار رو کردم، بعد از 1 ساعت گوشی موبایل داغ نکرد، پهنای باند خاصی هم مصرف نمی کنه، چون دائیم نیاز نیست که با سرور در اتصال باشه،خوب این یعنی اینکه از اینترنت ما استفاده میکند و باعث مصرف حجم و سرعت اینترنتمان خواهد شد علاوه بر اینکه گوشیمان داغ کرده و به پردازنده اش فشار میاید؛نه؟
یک سری محاسبات می فرسته برای گوشی شما ، گوشی شما اون رو انجام میده و نتیجه رو برای اون ها ارسال میکنه.
پردازنده و باطری شما داغ نمیکنه، خود برنامه اگر بخواد داغ کنه ، این برنامه رو Off میکنه..
حتی میگه گوشی حتما باید در شارژ باشد و صفحه گوشی هم خاموش باشد، که نه باطری شما مشکل دار بشه و نه پردازنده درگیر با چند تا مورد باشه

Bookmarks