من خودم شخصا کلا بازیهای سوم شخص رو خیلی دوست دارم بخصوص اگه افسانه ای باشه و شمشیریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اونیمویشو 1 2
devil may cry تمام سریاشو بازی کردم خدای جنگ 1 و 2
چون این بازیا هم داستان بسیار عالی دارن
شما به ما بگید این اساسین 1 آخرش چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سری نشیستم داستان بازیرو خوندم مخم هنگ کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیدونم چرا از شاهزاده فارسی خوشم نمیاد کلا از استیل شمشیر زدنش و یا اون صدایی که موقع شمشیر زدن از خودش درمیارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شماره 4 شاهزاده فارسی که باید قبول کنید که مضخرف بودش

حالا نه تنها من بلکه اکثر رفیقام هم با من هم نظرن
و همشونم این بازیارو تموم کردن البته بعضیاشون خیلی عشق شاهزاده فارسی دارنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظور من داستان بازی و شخصییت بازی و اون کمبوهایی که تو بازی هست
و الا بازی اساسین از گرافیک بسیار بالایی برخورداره و یه جورایی عالیه از نظر گرافیک و نورپردازی
فقط CAPCOM
دوست من برادرانه به شما می گم و بدون هیچ ناراحتی و تعصبی همیشه در عین اینکه نظر خودتون رو دارید به نظر دیگران احترام بگذارید این دوتا بازی که شما به این راحتی اونها رو مضخرف می خونید دوتا از بهترین بازی های شرکت یوبی هست و همینطور همیشه در لیست بهترین بازی ها در سبک خودشون بودن حالا چون شما و دوستانتون این سبک رو دوست ندارید نمیشه گفت مضخرفه.
قربانت سعیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید