BioShock 2 در سال 2009 .نسخه اول این بازی که اینقدر جذابیت داره تا مدتها توی ذهن ما باشه؟پشنهاد می کنم هر کی این بازی رو نگرفته (pc__xbox360)حتما بگیره.
BioShock 2 در سال 2009 .نسخه اول این بازی که اینقدر جذابیت داره تا مدتها توی ذهن ما باشه؟پشنهاد می کنم هر کی این بازی رو نگرفته (pc__xbox360)حتما بگیره.
Quick (17-09-07)
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط trance برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا میشه درباره داشتانش بگی من که اصلا نمی فهمم چیه!
این اطلس کیه؟
اون یارو آدم بده که رو رادیوت حرف میزنه کیه؟
من الان Fort Folc هسنم
این بیگ ددی ها چی کارن؟
این دختر بچه ها از کجا میان؟!
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
تا اونجای که من می دونم.داستان بازی توی سال 1964 (البته دقیق یادم نیست) اتفاق می افته .مال 30 یا 35 سال پیش.یک کشتی یا هواپیما توی دریا غرق می شه و شما زیر اب راهی برای نجات باید پیدا کنی .البته توی این مراحل با ادمهای زنتیکی برخورد می کنی .اون بیگ ددی ها هم زنتیکی هستن و او ن بچه کوچو لو ها هم وظیفه غذا دادن به بیگ ددی ها رو دارن.البته گرافیک بازی یک جورای فانتزی با نور پردازی خوب و گیم پلی عالی هست و موتور بازی هم که معرف هست .انریل اینگین 3 همون موتوری که گیرز اف وار رو باهاش ساختن.بازی هست که فکر کنم با د وسه بار ادم راضی نشه؟اگه اشکالی یا اشتباهی بود عرض می خوام.با سپاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Quick (17-09-07)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks