در طی مراسم GDC امسال شرکت Valve رسما موتور گرافیکی Source 2 را معرفی کرد(قبلا خبر وجودش درز شده بود فقط رسما تایید نشده بود) و اعلام کرد که این موتور به طور مجانی در اختیاز سازندگان قرار خواهد گرفت. این شرکت همچنین اعلام کرد که این موتور گرافیکی نسخه ای همخوان با Vulkan هم خواهد داشت (در راستای پیش روی بیشتر به سمت Linux). این در حالی است که Unity 5 به طور رسمی عرضه شده(به همراه پکیج مجانی با نام Personal) و Unreal Engine 4 هم به صورت مجانی (با شرط) موجود است و فضای رقابتی بسیار داغ است.
این شرکت همچنین Steam Link را معرفی کرد که برای استریم کردن بازی ها از طریق یک PC قدرتمند یا یک Steam Machine مورد استفاده قرار می گیرد و هردو به همراه کنترلر های استیم قرار است تا نوامبر 2015 عرضه شوند. (قیمت Steammachine به اندازه قیمت کنسول های نسل جدید خواهد بود اما با قطعات قوی تر)
این شرکت همچنین قبلا اعلام کرده بود که هدست های واقعیت مجازی اش با همکاری HTC در حال ساخت اند و تا پایان سال 2015 عرضه می شوند. این در حالی است که سونی اعلام کرده قطعه واقعیت مجازی خودش یعنی Morpheus را در نیمه اول 2016 برای PS4 عرضه می کند.
Bookmarks