Quick (11-04-08)
من برای شروع خبها از فیلمهایی که از بازی گرفته شده اند یا بلاکس می نویسم بعد اخبار بازی صفحه پایینترش می گذارم
اولین خبر مهم در مورد یک فیم جالب به نام Prince of Persia است کمتر کسی است که این بازی را تمام نکرده یا اسمش را نشنیده
دومین خبر هم از فیلم و هم از بازی بامزه Ice Age 3 یا همان عصر یخبندان 3 که میخواد وارد بازار شه من که از دمو کارتونش خوشم امود واقعا مثل همیشه بامزه بود من که از خنده روده برشدم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فیلم Hellboy II: The Golden Army Movie Stil در راه است
آخرین ویرایش توسط mohammad amin در تاریخ 10-04-08 انجام شده است
ویرایش توسط مدیریت انجمن شهر سخت افزار
Quick (11-04-08)
|
|
فکر کنم بهترین بازی استراتیژی امسال Tom Clancy's EndWar Artworks باشه پون که هر وقت Tom Clancy's یک بازی را نوشته آن بازی و فیلم جزء بهترین بازی ها شده
Quick (11-04-08)
بازی Mass Effect PC که دوستان خبر جدیدی بر مبنای تاخیر این بازی دادند این بود که در اروپا تاخیر میفتد
که این واقا جالب بود
این اواخر خیلی در سایت های خارجی حرف بهترین بازی 2008 که بیشتر سایت ها به بازی Fallout 3 Progress Report رای مثبت دادند من هم به آنها احترام گذاشته این بازی برای دو کنسول و pc می آید
Quick (11-04-08)
بالاخره Assassin's Creed pc به بازار عرضه شد که همین روزهاست که به ایران بیاید منتظر اخبار بازی کامپیوتری باشید در سایت گیم اسپات از 10 بهش دادند 8.5 که از 7.5 که به کنسولها داده بودند بهتر بود
آخرین ویرایش توسط mohammad amin در تاریخ 10-04-08 انجام شده است
Quick (11-04-08)
سری جدید Battlefield: Bad Company در راه است که بد نیست بازی خورها بدانند
|
|
کاربر شهرسختافزار
محمد جان این بازی برای PC به ایران رسیده و در این انجمن هم قرار داده شده:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad amin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://pcnetwork.ir/showthread.php?t=13258
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
Quick (11-04-08)
ای بابا بلاخره این بازی واسه PC هم تایید شد؟؟؟!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad amin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا من کلی ضایع شدم که برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ........ پیش دوستام کلی پز داده بودم.....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خدا کنه GTA IV واسه PC نیاد ... اگه بیاد که دیگه .... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط bamy در تاریخ 11-04-08 انجام شده است
PLAYSTATION3 OWNERWii =>PS3 =>![]()
<=X360
<= PC
MANCHESTERUNITED
Quick (11-04-08)
من میدونمAssassin's Creed مال PC دزدیش اومده و مشکلات از بازی خارج شدن مشکل باگ گرافیکی و ... داشته اما این نسخه اینایی که گفتم نداره
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks